Varaždin

Hehet na čelu Gradskog vijeća umjesto Hermana

hehet
Marko Jurinec/pixsell
29.12.2011.
u 17:23

S mjesta potpredsjednika Vijeća smijenjen je Nino Lučić, a na njegovo mjesto zasjeo je Ivan Jenkač (HSLS)

Josip Hehet (SDP) novi je predsjednik varaždinskog Gradskog vijeća, a na toj je funkciji zamijenio Ivana Hermana (HDZ). Tako je odlučeno na današnjoj sjednici Gradskog vijeća. Ujedno, s mjesta potpredsjednika Vijeća smijenjen je Nino Lučić, a na njegovo mjesto zasjeo je Ivan Jenkač (HSLS). Vijećnici su izglasali i gradski proračun za 2012. godinu, koji bi trebao iznositi 271 milijun kuna. – Odmah mogu reći da je proračun daleko od realnog i da ga nećemo moći realizirati. Takav je zbog naslijeđenih obveza, koje je dogovorila prošla vlast. On je zapravo sukus njihova rada – rekao je gradonačelnik Goran Habuš.

Komentara 3

TO
tom
11:24 02.01.2012.

ovakvi SVJEŽI mladi kadrovi sigurno će preporoditi varaždin! hahaha

ME
mergud
10:53 02.01.2012.

puno sreče g. Hehet,vrijeme je da se nešto pokrene na bolje

Avatar nekakav
nekakav
19:00 04.01.2012.

koje li prijevare u varaždinu! sdp, koji je potučen u vž-u, sad ima predsjednika vijeća. nisu li birači prevareni? jesu, i to jako. sva sreća što radost ovih neće dugo trajatio, još slabu godinu i koji mjesec, i eto novih izbora, novih likova. a možda se čehok vrati. njega se boje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije