U BOLU NA BRAČU

HGSS ponovno ugošćuje kongres elitnih spasilačkih službi

hgss
HGSS/Zoran Erceg
15.10.2013.
u 07:24

Kongres se odvija pod pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića, a glavne teme bit će helikoptersko spašavanje, okupljanje potražnih timova iz cijelog svijeta te demonstracije HGSS-a

HGSS je izvijestio kako će od 15. do 20. listopada u Bolu na Braču drugi put ugostiti kongres IKAR–CISA-e, svjetske udruge najelitnijih spasilačkih službi, na kojemu će se okupiti 500 sudionika iz cijelog svijeta. Kongres se odvija pod pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića, a glavne teme bit će helikoptersko spašavanje, okupljanje potražnih timova iz cijelog svijeta te demonstracije HGSS-a.

U srijedu, 16. listopada, bit će praktični dio kongresa tijekom kojeg će se održavati mnoge vježbe na sedam radnih pozicija na Vidovoj gori iznad glasovite plaže Zlatni rat. U 19 sati u hotelu Elaphusa održat će se svečano otvaranje pod pokroviteljstvom predsjednika Josipovića uz nazočnost nekoliko ministara Vlade. U petak, 18. listopada, s početkom u 16 h, HGSS će izvesti pokaznu vježbu spašavanja na moru i strmim dijelovima obale pri nemirnom moru.

>> HGSS spasio ribiče koji su se nasukali na rijeci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije