pripazite

HGSS upozorava: Vas ćemo sigurno izvući, ali vaši limeni ljubimci možda pričekaju proljeće

Tijekom popodnevnih sati u Gorskom Kotaru počeo je padati snijeg
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
22.01.2023.
u 10:52

Zimski su uvjeti na cestama u Gorskom kotaru, Lici, sjeverozapadu Hrvatske i unutrašnjosti Dalmacije

Danas nas očekuje pretežno oblačno, u većini krajeva povremeno sa snijegom, a uz obalu i kišom. U većem dijelu unutrašnjosti i dijelu Dalmacije otežano se vozi zbog snijega, a moguća je i poledica. Zimski su uvjeti na cestama u Gorskom kotaru, Lici, sjeverozapadu Hrvatske i unutrašnjosti Dalmacije. U priobalju puše bura s olujnim i orkanskim udarima. Upozoravaju se vozači da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, na put ne kreću bez propisne zimske opreme, a ako je moguće odgode putovanje.

A upozorenje i poziv građanima uputio je HGSS.

"Planinari, ljubitelji prirode i snježne idile Vas ćemo sigurno izvući, ali Vaši limeni ljubimci možda pričekaju proljeće. Imamo cijeli niz intervencija na području PP Biokovo i Dinara pa Vas molimo da malo pripazite na sebe, a u konačnici i na nas. Šalu na stranu, apeliramo da pratite vremenske prognoze, te da se u ovakvim uvjetima ne upuštate u nepotrebne rizike", napisali su HGSS-ovci. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije