KONCERT

Hladno pivo u Klubu priredilo urnebesni tulum

hladno pivo (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/8
29.04.2012.
u 13:27

Zagrebački rockeri ostavili su sjajan dojam, posebice na onu većinu dobro oznojenih obožavatelja

Bjelovarski Noćni klub Klub iznova je opravdao status omiljenog okupljališta ljubitelja istinske rock svirke uživo, a ovog puta za nezaboravan provod pobrinuli su se dečki iz Hladnog piva.

Nizajući, obožavateljima dobro znane pjesme potpomognute žestokom svirkom, zagrebački rockeri ostavili su sjajan dojam, posebice na onu većinu dobro oznojenih posjetitelja, koji su skakanjem i plesanjem odradili višesatnu tjelovježbu.

Rječju, koncert se od samog starta pretvorio u urnebesni tulum, a slično se očekuje i na sljedećoj zakazanoj “gaži” u Klubu, s obzirom da 11. svibnja gostuju sve popularniji Dječaci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije