Hoće li Boysi iz grčkih zatvora zavapiti: Fermaj Zoki, dosta si nas spašavao

17.08.2023. u 08:45

Jedni navijaju da Grci "naše" huligane utamniče, ključeve bace u Egejsko more. Drugi isključivo Grke gledaju kao negativce. Krivce svakako valja kazniti, no ne mogu svi biti jednako krivi

Komentara 11

DU
Deleted user
09:19 17.08.2023.

Dobra vijest je što ne smiju ostati u pritvoru dulje od 18 mjeseci.

TE
tejanolejano
09:02 17.08.2023.

"Boysi" će se us.ati od robije u grčkoj. Kamere su ih ukopale jer se vidi da su došli spremni za "boj". Samo za krivično delo udruživanja u kriminalnu organizaciju sa smrtnim ishodom mogu da dobiju po 10 godina a tužiće ih po više osnova, ne samo za to. Ovih nekoliko grka koji su im pomagali će proći još gore od njih. Voleo bih da grešim i da ne bude tako, ali znajući da je najmanja kazna za PAOKove navijače koji su ubili Arisovog 13 godina a najveća doživotna robija, nisam optimista.

DU
Deleted user
17:06 17.08.2023.

Ah milanovic, bic bozji - uzor desnici, ljubimac ljevice...ipak bih volio zivjeti u paralelnom svemiru gdje je njegova uloga prodavaca usisivaca primjenjena njegovim stvarnim sposobnostima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije