bernardić:

'Hoćemo li Zagreb ostaviti u rukama galamdžija i prostaka?'

rajko ostojić (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/3
25.04.2013.
u 14:08

– Imamo viziju drugačijeg Zagreba, u kojem se odluke donose decentralizirano te u kojem su gradske četvrti i mjesni odbori bitni, naglasio je Ostojić

Zagrebački SDP-ovci predali su danas gradskom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste za 17 gradskih četvrti i 218 mjesnih odbora.

 – Imamo viziju drugačijeg Zagreba, u kojem se odluke donose decentralizirano te u kojem su gradske četvrti i mjesni odbori bitni. Želimo da upravo ove institucije budu zadužene za rješavanje komunalnih problema po kvartovima, jer su u konačnici zbog toga i osmišljene. Od svibnja ove godine, zagrebačke gradske četvrti će imati vlastiti proračun i samostalno odlučivati o prioritetima – istaknuo je Ostojić

 Davor Bernardić je tom prilikom također izjavio da će SDP u Zagrebu pobijediti na svim razinama, od

gradonačelnika, skupštine, gradskih četvrti do mjesnih odbora.

– Ovi lokalni izbori su posebni po tome što na njima ne biramo samo šefa za zaposlenike gradske uprave i glavnog komunalnog redara kao što to neki žele prikazati. Zagreb je na prekretnici i to na svim razinama. Ovaj svibanj biramo hoćemo li Zagreb ostaviti u rukama galamdžija i prostaka koji smatraju da je gradski novac njihov privatni novac ili ćemo stvoriti drugačiji grad, u kojem se građane pita kako se treba trošiti njihov novac – naglasio je Bernardić. 

Predajom kandidacijskih lista u svih 17 gradskih četvrti i 218 mjesnih odbora, SDP je postao jedina stranka u Zagrebu koja ima svoje kandidate na svim gradskim razinama, izvijestili su iz stranke. 

>>Pogledajte kako snagatori čuvaju Bandića nakon incidenta na tribini

>>Rat plakatima – \'Dobrodošli u N. Zagreb. Osjetite miris grada\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije