pozlilo mu

Horor u Garešnici: Muškarac ozlijedio tri policajaca pa preminuo, prijetio im nožem i sjekirom

Split: U prometnoj nesreći jedan automobil završio na boku
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
23.07.2024.
u 12:17

Prilikom svladavanja otpora koji je muškarac pružao, ozlijeđena su dva policijska službenika i jedna policijska službenica.

Policijska postaja Garešnica je danas, 23. srpnja, u 7,10 sati zaprimila dojavu građana da je u Velikoj Trnovitici psihički rastrojena muška osoba izašla traktorom na cestu, a nakon čega je sišla s traktora i nožem prijetila dojavitelju i građanima na mjestu događaja. Na mjesto događaja je upućeno šest policijskih službenika koji su intervenirali prema muškarcu koji se oglušio na usmeno izdane zapovjedi i prijetio policijskim službenicima nožem i sjekirom.

Kako bi svladali muškarca, policijski službenici primijenili su fizičku snagu i sprej s nadražujućom tvari te mu stavili sredstva za vezivanje. Prilikom svladavanja otpora koji je muškarac pružao, ozlijeđena su dva policijska službenika i jedna policijska službenica.

Policijski službenici su na mjesto događaja pozvali hitnu medicinsku pomoć, a neposredno prije njihova dolaska muškarcu je pozlilo. Djelatnici hitne medicinske pomoći muškarca su reanimirali, no preminuo je na mjestu događaja. Slijedi provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.    

VEZANI ČLANCI: 

>>> Ovo su najduži mostovi u Hrvatskoj: Jedan je godinama vodio 'u nigdje', a drugi je naš najveći ponos

Split: U prometnoj nesreći jedan automobil završio na boku
1/18
Ključne riječi

Komentara 2

LU
luftbrenzzer
13:01 23.07.2024.

Malo je preveć posaugal peper safta. Policajkama na takvim intervencijama nije mjesto. Kad su žene kršiteljice zakona to je nešto drugo. Također ima radnih mjesta u stručnim službama, laboratorijima, administraciji itd, ali nikako ih ne pripada nadjačavati se sa svakakvim ološom gdje i muški stradavaju.

PR
prajdali100
13:37 23.07.2024.

Prijetio pa krenuo nožem i sjekirom na policajce !? Sad zamislite da se to dogodilo u SAD,Francuskoj ili Njemačkoj.Taj više nikad nikomu ne bi prijetio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije