VIRALNI HIT

VIDEO Hrvatica koja iznajmljuje apartmane oduševila internet: 'Bravo, tako se to radi'

Foto: TikTok
1/2
11.07.2024.
u 12:35

Apartmani su skupi i najmanje što možemo učiniti jest - dati im nešto što oni ne očekuju, kao na primjer malo hrane i pića, poručila je iznajmljivačica u videu na TikToku

Turistička sezona u punom je jeku, a jedna je iznajmljivačica postala popularna na internetu nakon što je pokazala kako priprema apartmane koje iznajmljuju na Rabu za svoje goste. Video koji je objavila na TikToku sakupio je više od 100 tisuća lajkova i 1,3 milijuna pregleda, a komentari su i više nego pozitivni. 

– Zamisli, od svih apartmana gost odabere doći baš k tebi i prvo što mora napraviti jest otići u trgovinu. Meni je to totalno glupo i baš zato se potrudim ljudima otići u trgovinu prije nego što stignu gosti, pogotovo ako dolaze na duže vrijeme. Apartmani su skupi i najmanje što možemo učiniti jest – dati im nešto što oni ne očekuju, kao na primjer malo hrane i pića. Meni nema ništa draže nego kad me pitaju plaća li se to dodatno. Ja kažem ‘ne‘, i još dodam da za vrijeme boravka na plaži pokraj kuće mogu besplatno koristiti pedaline, kajake i supove koliko god žele, i onda ono njihovo oduševljenje na licima. Meni je već to dovoljno da znam da se sav trud isplati. Ne samo to, takav gost će ti uvijek ostaviti pozitivnu recenziju na Bookingu, a i rado će uzeti sadržaj koji se plaća – govori u video žena, a njezin pristup svidio se mnogima. 

@una.pletikosic

volim svoj summer job 💕 Apqrtmani Vukovic, web stranica je vukovic-rab.com

♬ Chill Vibes - Tollan Kim

 

"Bravo! To rade prave gazde!", "Bravo, neka vam je sa srećom", "E tako se to radi. To znači da vam je stalo da Vam gost bude zadovoljan", "Respect... To je prelijepo od Vas", samo su neki od komentara. 

GALERIJA Ovo je najmanji, najniži i najgušće naseljeni otok na Jadranu: Najviša nadmorska visina mu ne prelazi 1,25 metara

1/13

Komentara 8

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:05 11.07.2024.

Hoćete reći da ona ne naplaćuje daljinski od klime 10 eura po danu? Kako to, kako to?

Avatar "Ruski mir"
"Ruski mir"
14:23 11.07.2024.

ovako na prvu zvuči fantastično, no da li je doista tako trebalo bi vidjeti usporedbom njezinih cijena smještaja s drugim iznajmljivačima. Ako ima cijenu unutar prosjeka, svaka čast. Međutim ako cijenom odskače prema gore, onda je jasno da je ona sve te "darove" zapravo ukalkulirala u cijenu....ima jedna stara poslovica: Nema besplatnog ručka!

Avatar Asterix
Asterix
15:06 11.07.2024.

TikTok video uratke bi trebalo zakonom zabraniti. Nije mi jasno da postoje ljudi koji to prate i gledaju na redovnoj bazi. A Brad Pitt se čudi koliko mladih nije pogledalo Kuma, Let iznad kukavičjeg gnijezda i Sve predsjednikove ljude. Pa oni bi se ubili od dosade. Ako se u 10 sekundi ne izmjeni 20 - 30 kadrova to je za njih živa dosada. S druge strane u tih 10 sekundi nisu u stanju pretrčati 50 metara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije