Intervju: Vanda Babić Galić

'Hrvatska će uzvratiti Crnoj Gori. Kako? Znat ćete!'

08.07.2024.
u 08:45

Žalosti što je Crna Gora otvorenu i prijateljsku ruku i sve ono što smo za njezin europski put činili prepoznala kao slabost, a ne kao snagu. Nama nije potrebno pokazivati zube, osim osmijehom, kazala je posebna savjetnica ministra vanjskih i europskih poslova

Komentara 91

PR
prajdali100
09:10 08.07.2024.

Vučić i SPC su odradili CG.To je gotova priča.Treba im pokazati zube i voditi politiku u nacionalnom interesu.Tko kaže da je naš interes Srbija u EU? Nije !

Avatar bijelivrabac
bijelivrabac
09:09 08.07.2024.

Nije naš posao da podržavamo BILO KAKVU C. Goru. Samo demokratsku i odvojenu od "Srpskog sveta". Ona to sad nije. Dok ne postane, sami pali sami se ubili.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
09:59 08.07.2024.

Hrvatskoj Crna gora u političkom i sigurnosnom smislu ne znači ništa. Nama je bitna jedino BiH i u tom pravcu treba učiniti maksimalne napore da se BiH očuva i da se osigura ravnopravnost Hrvatskog naroda u BiH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije