Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJETNO OSUĐENA

Hrvatska glumica ključem izgrebala tuđi auto: Mislila sam da je to auto bivšeg supruga

Bjelovar: Izgrebano vozilo nasred Demetrove ulice privla?i pozornost prolaznika
Damir Spehar/PIXSELL
23.10.2023.
u 13:21

Na sudu je izrazila kajanje i žaljenje te je rekla da je supruga, kada se doselio kod nje, poslovno i financijski pomagala te vraćala njegove dugove

Hrvatska glumica I. M. (55) osuđena je na Općinskom sudu na uvjetnu kaznu od četiri mjeseca zatvora s jednogodišnjim rokom kušnje zbog oštećenja tuđe stvari jer je ključem izgrebala tuđi automobil. Ona je na sudu objasnila kako je mislila da je to vozilo njezinog bivšeg supruga. 

- Tog dana kada sam izašla iz bolnice nakon hospitalizacije, čula sam da je imao aferu s nepoznatom ženom, a on mi se pohvalio i da je kupio novi auto pa sam otišla do kuće njegove ljubavnice to provjeriti. Vidjela sam novi auto i bila sam jako povrijeđena pa sam uzela ključ i oštetila ga - ispričala je na sudu glumica, piše Jutarnji list. 

Mora platiti i 66 eura sudskih troškova, a vlasnica izgrebane Opel Astre upućena je u parnicu kako bi namirila štetu na automobilu. Na sudu je izrazila kajanje i žaljenje te je rekla da je supruga, kada se doselio kod nje, poslovno i financijski pomagala te vraćala njegove dugove. Vlasnici automobila koji je izgrebala rekla je da će platiti štetu. 

GALERIJA Pogledajte kako izgleda trgovina na Ilici u koju je vozač uletio autom

Bjelovar: Izgrebano vozilo nasred Demetrove ulice privla?i pozornost prolaznika
1/15

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 2

Avatar Guy_Fawkes
Guy_Fawkes
17:59 23.10.2023.

Pretpostavljam da je optužen npr. branitelj da biste napisali puno ime, prezime, te nabrojali sve bliže i dalje članove obitelji.

NE
Nemanadimak
22:54 23.10.2023.

Pa kakve veze ima bivši muž sa ovom gospodjom. Uopće me nečudi kako ju je ostavio i otišao sa drugom.i sad ona pošto je radila bračne dužnosti kako treba ga kažnjava? Pa zašto se udala ako joj nije stalo da mu pomaže? Brak je uspješan ako se bračni saputnci pomažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije