Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hrvatske šume već tradicionalno daruju udruge za Down sindrom diljem Hrvatske

Hrvatske šume
07.04.2023.
u 12:06

Povodom uskršnjih blagdana, tvrtka Hrvatske šume darovala je preko 450 poklon paketa osobama s Down sindromom

Uoči ovogodišnjih Uskršnjih blagdana, tvrtka Hrvatske šume je još jednom potvrdila svoju predanost društveno odgovornom poslovanju i brizi za zajednicu. Kao i prethodnih godina, organizirali su humanitarnu akciju darivanja udruga za Down sindrom diljem Hrvatske, s ciljem da obraduju male prijatelje u ovoj zajednici.

"I u ovoj blagdanskoj akciji smo željeli podržati zajednicu osoba s Downovim sindromom, naše dugogodišnje prijatelje, te im uljepšati proljetne i blagdanske dane. Nije riječ samo o uobičajenom društveno odgovornom poslovanju i želji da se da doprinos lokalnoj zajednici, nego smo posebno vezani s ovom djecom. Znajući da se svakodnevno susreću s poteškoćama, nadamo se će im ovi uskršnji slatkiši donijeti još širi osmijeh na lice " izjavili su u Hrvatskim šumama.

Ovog puta darovano je preko 450 uskršnjih paketića, pažljivo pripremljenih za svakog primatelja. Paketići sadržavaju razne uskršnje poslastice i darove, a sve u suradnji s udrugama za Down sindrom s kojima tvrtka Hrvatske šume već dugi niz godina uspješno surađuje.

“Ova donacija je tek jedna od mnogih inicijativa koje provodimo u sklopu naše tvrtke. Posebnu zahvalu upućujemo svim udrugama za Down sindrom na iznimnoj predanosti i sudjelovanju u projektu. Hrvatske šume će nastaviti podržavati slične inicijative i doprinositi boljitku zajednice na društveno odgovorne načine”, nadodali su u Hrvatskim šumama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije