Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sud odlučio:

Hrvoja Vojkovića na sljedeće ročište privest će policija

Hrvoje Vojković
Foto: Žarko Bašić/PD/PIXSELL
1/5
15.03.2017.
u 11:03

Hrvoje Vojković, bivši predsjednik Uprave Croatia osiguranja, danas se nije pojavio na zagrebačkom Županijskom sudu gdje je trebao svjedočiti u nastavku suđenja Ivi Sanaderu i ostalim optuženima za aferu Fimi Media.

Hrvoje Vojković, bivši predsjednik Uprave Croatia osiguranja, danas se nije pojavio na zagrebačkom Županijskom sudu gdje je trebao svjedočiti u nastavku suđenja Ivi Sanaderu i ostalim optuženima za aferu Fimi Media

S obzirom na to da je poziv uredno primio jer mu je uručen preko policije, a današnji nedolazak nije ispričao, sud je odlučio da će ga na iduće ročište, 21. ožujka, privesti policija. 

U nastavku suđenja saslušana su još tri svjedoka, među njima i Stjepko Boban, koji je ostao kod iskaza koji je dao na prvom suđenju. 

U aferi Fimi Media Ivo Sanader bio je osuđen na 9 godina zatvora, no presudu je ukinuo Vrhovni sud pa se njemu i njegovim suoptuženicima, među kojima je i njegova bivša stranka HDZ, sudi iznova.

>>Svjedokinja: Za pet milijuna kuna plaćenih Fimi mediji mogao se snimiti srednji igrani film

>>Svjedok: Na kolegijima Plinacroa govorilo se da je HDZ zadužen za nas, a u sjedište HDZ-a išlo se na konzultacije

Komentara 5

TP
tugomir.pokas
11:15 15.03.2017.

A zašto on nije optuženik?

Avatar neidemdalje
neidemdalje
11:43 15.03.2017.

uhitite ga odmah i neka sljedeće ročište čeka u pritvoru ... to je poruka i drugima da ne vrludaju ...

OS
osica
11:44 15.03.2017.

"što već" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije