Nema se para

HSP Split: Prazan proračun dokaz je da Kerum ne radi dobro!

željko kerum
Ivana Ivanović/PIXSELL
27.06.2011.
u 13:06

"Od planiranih 250 milijuna kuna komunalnog doprinosa uplaćeno je samo 14 i pol milijuna pa nam nije jasno odakle 38 milijuna kuna za Zapadnu obalu"

– Do 31. svibnja u proračunu Grada Splita uprihođeno je tek 284 milijuna i 850 tisuća kuna, što je oko 28 posto od planiranog. Do danas je uprihođeno tek oko 310 milijuna kuna i, ako se ovako nastavi, ne vjerujemo da će do kraja godine proći 700 milijuna kuna. Od planiranih 250 milijuna kuna komunalnog doprinosa uplaćeno je samo 14 i pol milijuna pa nam nije jasno odakle će se platiti 38 milijuna kuna za projekt Zapadne obale – rekao je Luka Roguljić, vijećnik HSP-a u Gradskog vijeću. Zaključio je kako loše punjenje proračuna potvrđuje da gradonačelnik Željko Kerum ne obavlja dobro svoj posao.

Komentara 7

TO
tomtom
18:41 28.06.2011.

Cudan je ovaj balkanski mentalitet. Politicarima i cinovnicima se oprastaju ili ignoriraju bilo kakvi grijesi, kao da je lopovluk njihovo prirodno pravo a od Keruma se ocekuje kojesta. Rado bih zamijenio svog gradonacelnika, bivseg cinovnika iz drzavnog poduzeca za bilo kakvog poduzetnika. Ne mora biti tajkun, moze i automehanicar, samo da zna i kako se novac zaradjuje a ne samo trosi.

CR
Crvenokosi
00:40 29.06.2011.

Hrvoje Tomasović, 38-godišnji kirurg iz Kliničke bolnice Split, uhićen je zbog sudjelovanja u napadu na dvojicu britanskih turista. U KB Split stigao je prije 3,5 godine i svojim ponašanjem nespojivim s medicinskom strukom izazvao je brojne kritike tamošnjih liječničkih krugova. Osim toga, voli život na visokoj nozi i vlasnik je imovine procijenjene na milijunske svote. Tako u Samoboru prodaje vilu za koju traži milijun eura. Posjeduje i obiteljsku kuću u Stanićima kod Omiša, najvjerojatnije obiteljsku, te je vlasnik motorne jedrilice Mrkan. Povezuju ga i sa zagrebačkim narkomanskim miljeom a bio je i blizak prijatelj Albanca Lulzima Krasniqija, nedavno ubijenog u mafijaškom obračunu. Dok je radio u Zagrebu, žalio se da ga maltretira homoseksualni bolnički lobi, kojem je navodno pripadao i mladi lažni liječnik Siniša Filipović, kojeg je prijavio. Nitko ga na poslu u Splitu ne voli, a i on o kolegama govori s prijezirom i tvrdi da je u Split došao kako bi kirurge naučio raditi. Ne zna se, doduše, što, jer ni u Zagrebu nije bio poznat po marljivosti i stručnosti. HA HA HA Jak neki kirurg.Nebi mu dao da moju macku operira

CR
Crvenokosi
14:51 28.06.2011.

Pocela je kampanja kompromitacije Keruma kao jedinog covjeka koji u politiku dolazi iz biznisa i koji zaposljava 3000 tisuce ljudi sto znaci da hrani 9000 tisuca osoba.Sramotno je da jedan Tomasovic dobije jednu stranicu u novinama da bi kompromitirao Keruma a komentari koji govore o tome tko su osobe u Hrvatskoj politici budu odmah brisani.Da je Đapic bio Tuđmanov satelit za unistavanje desnice u Hrvatskoj to je poznato i vrapcima.Da je Đapic bio Đak kumrovacke skole i to je poznato.Da je strucnjak u pisanju diplomskih radova to je poznato.Da je Sasso sponzorusa i to je poznato.Za Tomasovica trebate pitati njegove pacijente pa napisite nesto o tome.Nadam se da ovo necete brisati jer govorim istinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije