Nema se para

HSP Split: Prazan proračun dokaz je da Kerum ne radi dobro!

željko kerum
Ivana Ivanović/PIXSELL
27.06.2011.
u 13:06

"Od planiranih 250 milijuna kuna komunalnog doprinosa uplaćeno je samo 14 i pol milijuna pa nam nije jasno odakle 38 milijuna kuna za zapadnu obalu"

– Do 31. svibnja u proračunu Grada Splita uprihođeno je tek 284 milijuna i 850 tisuća kuna, što je oko 28 posto od planiranog. Do danas je uprihođeno tek oko 310 milijuna kuna i, ako se ovako nastavi, ne vjerujemo da će do kraja godine proći 700 milijuna kuna. Od planiranih 250 milijuna kuna komunalnog doprinosa uplaćeno je samo 14 i pol milijuna pa nam nije jasno odakle će se platiti 38 milijuna kuna za projekt  zapadne obale – rekao je Luka Roguljić, vijećnik HSP-a u Gradskom vijeću. Zaključio je kako loše punjenje proračuna potvrđuje da gradonačelnik Željko Kerum ne obavlja dobro svoj posao.

Komentara 3

CR
Crvenokosi
06:59 28.06.2011.

Odlicni su ovi HDZovi priljepci tipa laznog Hrvatskog domoljublja.Mozete zamisliti Đapica kao kumrovackog ucenika i covjeka koji je unistavao svih ovih 20 godina kompletnu desnicu na Hrvatskoj politickoj pozornici.Isto tako Tomasovic vrli ljubavnik Ane Sasso vjecne manekenke i sponzoruse sa skromnim ljecnickim znanjem sigurno diplomiranim u vojnim fakultetima gdje se diplome dobijaju po politickoj pripadnosti i vjernosti TITU i partiji.Takva je cjelokupna struktura Đapicevog HSPa

Avatar nekakav
nekakav
10:49 28.06.2011.

ili se u splitu ništa ne gradi, ili se gradi bez dozvola, znači i bez plaćenih komunalnih i vodnih doprinosa. ionak se u dalmaciji uglavnom gradi bez papira. zato i nema novaca. a možda je kerum napumpao planirane prihode od kom. doprinosa... a još je vjerojatnije da splićani nemaju para. mi, država, im više nećemo brodogradilišta sanirati, pa moraju početi štedjeti, tj. trošiti ono što zarade... a to je vrlo malo, i jako se pazi da slučajno koja kuna ne ode na porez.. jer je to u dalmaciji krađa, dati državi nešto što je ide. al zato jauču i traže od države pare... posle keruma opet kerum! :)

IK
Ikar
02:42 01.07.2011.

01.07.2011. u 02:39h Ikar je napisao/la: A pišete po naruđbi i Keruma i HDZ-a i SDP-a Luke Podruga i ostale izdajničke antiHrvatske udruge! 0 01.07.2011. u 02:38h Ikar je napisao/la: I naravno vi niste bezveznjakovići, nego ste lumeni i moralne vertikale Hrvatskoga društva dakako! 0 01.07.2011. u 02:36h Ikar je napisao/la: A što ste se uhvatili Tomasovića? Nitko vama ne valja vidim? Imali tko od vas koji komentirate da valja? Jedan vam je debel, drugi je zalizan, treći je kriminalac, četvrti je peder,peti je homofob pa isto ne valja, šesti nosi pupma majice,sedmi je za eu, osmi je protiv eu, devetom nogo smrde, deseti nema škole, jedanaesti je lažni sa lažnom diplomom i to medicine naravno prema vašim saznanjima, jedino ste vi sami dobri i pucate od naobrazbe i završenih fakulteta! Jel tako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije