Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'opravdao je naše povjerenje'

HSS se pridružio SDP-u i Reformistima u podršci Milanoviću za još jedan mandat

Zoran Milanović posjetio Samobor i družio se s građanima
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
02.07.2024.
u 12:42

Vrijednosti koje zastupa, ujedno su i naše stranačke vrijednosti, te ćemo svim našim snagama, zajedno s ostalim strankama pomoći u nastojanjima da izbori još jedan mandat, poručili su iz HSS-a

Hrvatska seljačka stranka (HSS) podržala je kandidaturu Zorana Milanovića za još jedan mandat predsjednika Republike, o čemu su odluku donijela stranačka tijela te o tome izvijestila u utorak, istaknuvši da Milanović zastupa vrijednosti koje su i njihove, stranačke vrijednosti. Nakon što je u ponedjeljak Predsjedništvo HSS-a jednoglasno odlučilo pružiti podršku kandidaturi Zorana Milanovića, danas je tu odluku potvrdio i Glavni odbor stranke, stoji u priopćenju koje je poslao čelnik stranke Krešo Beljak.

"Tako je i službeno potvrđeno da će Zoran Milanović na predstojećim predsjedničkim izborima definitivno biti kandidat i HSS-a za predsjednika Republike", stoji u priopćenju. Pri kraju Milanovićevog aktualnog mandata, navode iz HSS-a, možemo ustvrditi da je predsjednik Republike definitivno i u potpunosti opravdao naše povjerenje koje smo mu kao stranka dali na izborima prije četiri i pol godine.

Vrijednosti koje zastupa, ujedno su i naše stranačke vrijednosti, te ćemo svim našim snagama, zajedno s ostalim strankama pomoći u nastojanjima da izbori još jedan mandat i nastavi obnašati dužnost predsjednika Republike na način kako je to radio do sada, poručuju iz HSS-a. Treća je to stranka koja je dala podršku Milanoviću za drugi mandat na Pantovčaku, nakon što su to već učinili SDP te Reformisti.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Predsjednik Milanović pratio je ogled Hrvatske i Italije, a pažnju je ukrala njegova supruga Sanja

Zoran Milanović posjetio Samobor i družio se s građanima
1/20

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije