Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARTOL ŠIMUNIĆ

Nakon više od godine godine dana u privatnom sektoru: Vratio se pročelnik Milanovićevog kabineta

Foto: Ured predsjednika RH
1/2
Autori: vecernji.hr, Hina
01.07.2024.
u 10:50

Šimunić je bio razriješen krajem travnja prošle godine i to na osobni zahtjev. Šimunić je za Večernji list tada kratko prokomentirao okolnosti svog odlaska nakon tri godine

Predsjednik Republike Zoran Milanović imenovao je Bartola Šimunića pročelnikom Kabineta predsjednika Republike Hrvatske, a odluka o imenovanju Šimunića stupa na snagu u ponedjeljak, 1. srpnja 2024., priopćeno je danas iz Ureda predsjednika RH. Bartol Šimunić obnašao je dužnost pročelnika Kabineta predsjednika Republike od 2. travnja 2020.  do 29. travnja 2023. godine kada je na vlastiti zahtjev razriješen dužnosti, dodaje se u priopćenju.

Inače, Šimunić je bio razriješen krajem travnja prošle godine i to na osobni zahtjev. Šimunić je za Večernji list tada kratko prokomentirao okolnosti svog odlaska nakon tri godine. Sada već bivši pročelnik Kabineta potvrdio je kako je dobio odličnu ponudu za posao zbog koje odlazi u privatni sektor, a objasnio je i kako se nakon dugo premišljanja odlučio za taj korak. Za rad u Kabinetu Šimunić je naveo kako ''može reći da mu je to bilo prekrasno iskustvo s odličnim ljudima''. 

''Hvala Predsjedniku, Orsatu, Nikoli, Ivani, Goranu i svima ostalima na odličnoj suradnji i drugarstvu u ove tri godine u Uredu Predsjednika. Odlazim uz dobra sjećanja i nezaboravne trenutke na koje nas je taj put odveo. Sad na red dolaze korporativna mora!'', oglasio se Šimunić tada na svom privatnom profilu na Facebooku. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
12:32 01.07.2024.

Zemo, di si ti zaluta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije