Trojica napadača

Htjeli napiti i opljačkati Zagrepčanina pa uzvratio nožem

noz
YouTube Screenshot
18.06.2013.
u 13:34

Četvorica razbojnika zaradila su kaznene prijave za razbojništvo, a napadnuti muškarac za pokušaj teškog ozljeđivanja

Četvorica Valpovčanina osmislila su plan. Napit će alkoholom 30-godišnjeg Zagrepčanina u jednom kafiću pa mu ukrasti mobitel i novac. Sve se zbivalo u petak rano ujutro na gradskoj tržnici u Valpovu. Razbojnici, u dobi od 21, zatim 38 te dvojica od 22 godine, nasrnuli na Zagrepčanina i udarali ga nogama i rukama. Napadnuti muškarac je, pak, izvukao preklopni nož iz džepa i nekoliko puta ubo 38-godišnjaka. Obojica su lakše ozlijeđeni.

Trojica mlađih napadača završila su u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela i bojazni od utjecaja na svjedoke. Sva četvorica su zaradila kaznene prijave zbog razbojništva, a Zagrepčanin za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede.

>>Nožem napao i izbo četvero ljudi tijekom mise u crkvi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije