Pomoć dječaku

Humanitarni koncert "Veliko srce za pomoć Roku"

Klapa Intrade
19.01.2011.
u 15:01

Roku Ugriniću, rođenom 30. rujna 2003., u listopadu 2010. dijagnosticiran je rijedak oblik tumora na malom mozgu. Nužno mu je osigurati liječenje u inozemstvu

“Veliko srce za pomoć Roku” naziv je humanitarnog koncerta u organizaciji Općine Tkon koji će se održati sutra, 20. siječnja, u sportskoj dvorani u Biogradu u 19 sati. Namjera je pomoći malom Roku Ugriniću, rođenom 30. rujna 2003., kojemu je u listopadu 2010. dijagnosticiran tumor na malom mozgu. Budući da je riječ o obliku tumora za koji u Hrvatskoj trenutačno ne postoji metoda liječenja te je za malog Roka liječenje u inozemstvu neophodno, humanitarnim koncertom nastoji se prikupiti novac potreban za liječenje. Dječak je trenutačno u Klaićevoj bolnici u Zagrebu, svakodnevno prima kemoterapiju i zračenje.

Na koncertu će, kako najavljuje organizator, nastupiti Jole i Jelena Rozga, Mladen Grdović, klape Intrade s Tomislavom Bralićem, Kantus, Ardura, Biograd i ženska klapa Libar. Cijena ulaznica je 50 kuna. Za sve one koji nisu u mogućnosti doći na koncert, a žele pomoći i spasiti život malom Roku Ugriniću, svoje priloge mogu uplatiti na račun: Roko Ugrinić, žiroračun 80402000-3102057227 Erste banka ili na žiro račun majke Karmen Ugrinić 2340009-3103157793 PBZ banka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije