Stotine lampaša

I Bjelovarčani odali počast žrtvama grada heroja

Vukovarska ulica u Bjelovaru
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
18.11.2013.
u 19:01

Paljenje lampaša u znak sjećanja na sve one koji su položili život za hrvatsku slobodu i ovoga puta organizirao je Grad Bjelovar u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i učenicima srednjih škola

U znak sjećanja na vukovarske žrtve, više stotina lampaša zasvijetlilo je večeras u Bjelovaru na paviljonu u središnjem gradskom parku i u Vukovarskoj ulici. S tugom u srcu i posebnim pijetetom Bjelovarčani su odali počast žrtvama grada heroja kojih se danas prisjeća cijela Hrvatska.

Paljenje lampaša u znak sjećanja na sve one koji su položili život za hrvatsku slobodu i ove godine organizirao je Grad Bjelovar u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i učenicima srednjih škola. Gradsko čelništvo predvođeno gradonačelnikom Korušecom zajedno s predstavnicima udruga i srednjoškolcima u tišini i dostojanstveno upalilo je lampaše i na taj način i Bjelovar priključilo niski hrvatskih gradova i općina koji su se danas poklonili vukovarskim žrtvama.   

>> 'Nitko mi ne može oduzeti Vukovar. Moj je, koliko god to nekome smetalo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije