Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morski trpovi

Uhvaćeni s tri vreće zabranjene morske delikatese: Ostali bez opreme, a i bez automobila

Foto: PU istarska
1/4
01.07.2024.
u 16:33

Obojica muškaraca su uhićena, a protiv njih se podnose optužni prijedlozi radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Pula-Pola uhvatili su 41-godišnjaka i 40-godišnjaka s tri vreće ilegalno izlovljenih morskih trpova u lučici u Štinjanu, koristeći ronilačku opremu. Odmah nakon toga, muškarci su uhićeni pod sumnjom za kazneno djelo trgovanja divljim vrstama.

Policija je intervenirala brzo i učinkovito, oduzimajući trpove i ronilačku opremu te podnoseći kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Osim toga, utvrđeno je da su obojica počinili prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Automobili su im oduzeti jer je 41-godišnjak upravljao vozilom iako mu je vozačka dozvola bila oduzeta zbog prikupljenih 12 negativnih bodova. Njegov mlađi kolega već je dva puta pravomoćno kažnjen za prometne prekršaje te je također zatečen u vožnji dok mu je vozačka dozvola bila privremeno oduzeta.

Obojica muškaraca su uhićena, a protiv njih se podnose optužni prijedlozi radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Nadležni sudovi će dalje postupati kako bi se utvrdila odgovornost za sve počinjene prekršaje i kaznena djela.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Ovo su neobične vrste koje žive u Jadranu: Neke od njih jako su otrovne

1/19
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije