VRIJEĐAO IH I UDARAO

Incident u Splitu: Muškarac tukao dostavljače i porušio im motore jer je predugo čekao hranu

Napad na dostavljače u Splitu
Foto: Dalmacija Danas/Screenshot
12.10.2024.
u 21:14

Nad muškarcem će se provesti istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nasilničko ponašanje, prijetnja i oštećenje tuđe stvari, a u odnosu na ženu zbog sumnje u počinjenje čl.6 iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

Zbog nasilnog ispada 36-godišnjeg muškarca i 29-godišnje žene policija je morala izaći na intervenciju u McDonald's na Poljičkoj cesti u Splitu. Pijani dvojac započeo je verbalni i fizički sukob s dostavljačima koji su pred restoranom čekali narudžbe jer su smatrali da osoblju treba predugo da im spremi hranu.

U redakciju Dalmacije Danas stigla je snimka navedenog događaja na kojoj se čuje kako muškarac vrijeđa strane radnike prije no što je jednog od njih udario. Dostavljač mu je uzvratio, na što je 36-godišnjak počeo šakom udarati druge oko sebe prije no što je počeo nogama rušiti njihove motore i skutere.

Iz splitske policije potvrdili su da je 11. studenog iza 23 sata u poslovnici restorana brze hrane došlo do narušavanja javnog reda i mira kada su muškarac i žena "na naročito drzak i nepristojan način u alkoholiziranom stanju nezadovoljni što nisu dobili narudžbu započeli vikom i galamom tražiti da im se vrati novac". Dalje navode da je muškarac ušao u prostor za predizanje narudžbi gdje je bacio kacigu u zid i tražio da mu se vrati novac.

Muškarac je nastavio narušavati javni red i mir i ispred objekta nakon čega je na pod gurnuo veći broj motocikala i udario rukom četiri dostavljača hrane. Jedan od njih je zadobio lakšu tjelesnu ozljedu. Muškarac i žena su dovedeni u službene prostorije. Kod 36-godišnjaka je izmjerena koncentracija alkohola od 1,64 g/kg, a kod 29-godišnjakinje 1,34 g/kg, zbog čega su zadržani u policijskoj postaji.

Nad muškarcem će se provesti istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nasilničko ponašanje, prijetnja i oštećenje tuđe stvari, a u odnosu na ženu zbog sumnje u počinjenje čl.6 iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Zbog oštećenja motocikala na mjestu događaja obavljen je očevid i bit će provedeno istraživanje.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Dramatična snimka spašavanja: Muškarac plutao na hladnjaku 50-ak km od obale Floride

Komentara 2

SL
slavenZadravec
22:07 12.10.2024.

Dakle nije bio zadovoljan brzinom usluge radnika Mc-a (mahom hrvatskih državljana) pa je napao migrante??!? Izabrao slabije, pa time i lakše mete. Napadi na migrante su u Hrvatskoj puno češći nego napadi migranata. Što ga je navelo da napadne baš migrante? Protu migrantske tvrdnje iz nekih stranaka ili ...

EB
EBERT
22:30 12.10.2024.

Sramotno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije