BRUTALNA OSVETA

Indijac odsjekao šake mladiću koji mu je silovao kćer

silovatelj
Foto: Screenshot Youtube
21.04.2016.
u 14:36

Policija traži 25-godišnjeg oca zbog pokušaja ubojstva

Jedan Indijac odsjekao je obje šake tinejdžeru koji je navodno silovao njegovu kćerkicu, objavila je jučer policija.

Silovanje djevojčice stare sedam mjeseci dogodilo se 2014. godine. Silovatelj (17) se u utorak pojavio na sudu, ali saslušanje je odgođeno. Otac Parminder Singh (25) tada mu je prišao te mu ponudio nagodbu i prijevoz na motociklu.

Međutim, otac je odlučio osvetiti se mladiću. Kako kaže policija, Singh je tinejdžera odveo do kanala, zavezao ga za drvo, premlatio ga pa mu odsjekao obje šake na zglobovima. Mještani, privučeni jaucima, pronašli su ga te ga prevezli u bolnicu, zajedno s odsječenim šakama, i mladić je sada u stabilnom stanju. Policija traži oca zbog pokušaja ubojstva.

 

Indija inače ima velikih problema sa silovanjima, a žrtve i njihove obitelji zbog sporog i korumpiranog pravosuđa katkada uzimaju pravdu u svoje ruke. Grupno silovanje jedne učenice u autobusu u New Delhiju 2012. godine izazvalo je velike prosvjede nezadovoljnih građana koji su pritisnuli vladu da postroži kazne.

>> Optuženi za grupno silovanje u Indiji osuđeni na smrt vješalima

>> Monstrumu 15 godina zatvora jer je godinama silovao pokćerke

Komentara 52

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
14:57 21.04.2016.

Tata svaka čast.

MA
Majur
15:18 21.04.2016.

Kao otac kćeri,razumijem i podržavam tog oca potpuno!

DU
Deleted user
15:00 21.04.2016.

Podržavam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije