Predizborna kampanja

Naslovnica s Grčićem koja je postala hit na društvenim mrežama nije prava! Evo koja jest

naslovnica prava
Foto: VL
15.10.2015.
u 22:17

Na društvenim mrežama pojavila se lažna naslovnica Večernjeg lista od 10. prosinca 2013. godine

Kako se zahuktava predizborna kampanja, tako se i na društvenim mrežama pojavljuju različite podvale i neprovjerene informacije. Tragom poziva brojnih čitatelja, otkrili smo da internetom kruži lažna naslovnica Večernjeg lista od 10. prosinca 2013.

Na naslovnici je istaknut navodni "veliki intervju" s potpredsjednikom Vlade Brankom Grčićem, koji u ovom obliku nikada nije objavljen u Večernjem listu i rečenica: "Razlika između nas i HDZ-a je ne 180, nego 360 stupnjeva".

No, na naslovnici Večernjeg lista toga dana je, kao glavna vijest, objavljen tekst o Zagorju kao najvećem gradilištu te izjava ministra Siniše Hajdaša Dončića o tome kako se u njegovoj županiji do sada najmanje ulagalo.

Očito će u ovo predizborno vrijeme biti teško razaznati što je podvala, a što nije, a toga će ovih dana zasigurno biti sve više. Među prijevarama je i ova šala s lažnom naslovnicom Večernjeg lista na kojoj se Grčić "zaigrao" sa stupnjevima.

Ispod teksta, lijevo je prava naslovnica Večernjeg lista, a desno lažna koja kruži internetom

Foto: VLm

Komentara 32

BU
Bulaba
22:56 15.10.2015.

Pa što, Grčić je ustanovio i da Hrvatska raste, a u četiri godine su on i njegovi ministri sunarodnjaci srpske nacionalnosti u Hrvatskoj uspjeli uništiti 12 tisuća radnih mjesta u poljoprivredi, 23 tisuće u obrtu, 2 tisuće u rudarstvu, 18 tisuća u industriji, 3 tisuće u energetici, 14 tisuća u građevinarstvu, 7 tisuća u trgovini i 4 tisuće u prijevozu, sveukupno 84 tisuće radnih mjesta. Srećom, u istom razdoblju su uspjeli iseliti i 92 tisuće ljudi i zaposliti 6 tisuća novih uhljeba u državnoj upravi, pa su na taj način smanjili i nezaposlenost i sad se time hvale u kampanji.

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
22:46 15.10.2015.

Čudi me da Grčić nije tako nešto glupo izjavio. Rezultate diletantizma vidimo svaki dan. Lakše je postati ministar i potpredsjednik vlade, nego dostavljač pizze.

Avatar BratKrešo
BratKrešo
22:37 15.10.2015.

Ova izjava o Zagorju, kao o najvećem gradilištu je u rangu ove lažne naslovnice s grčićem... nesposobnije vlade od ove Hrvatska nikad nije imala, a nadam se da ovako nesposobnu nikad više neće ni imati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije