Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŽNJEN JE

Interventni policajac se napio pa dao pijanoj supruzi da vozi automobil. Skrivila je nesreću

Šibenik: Prezentacija svih rodova policije
Dusko Jaramaz/PIXSELL
14.12.2023.
u 21:35

Policajac i njegova supruga bili su pod utjecajem alkohola i vraćali se automobilom iz kafića, a umjesto njega, automobil je vozila njegova supruga koja je skrivila prometnu nesreću

Interventni policajac s područja PU virovitičko-podravske proglašen je krivim nakon nakon nesreće koja se dogodila sredinom travnja u noćnim satima. Naime, on i njegova supruga bili su pod utjecajem alkohola i vraćali se automobilom iz kafića, a umjesto njega, automobil je vozila njegova supruga koja je skrivila prometnu nesreću.

''Dao je vozilo na upravljanje vozačici za koju se na temelju njezina ponašanja može zaključiti da je pod vidnim utjecajem alkohola, utvrđena joj je koncentracija od 1,15 g/kg. Pritom je sudjelovala u prometnoj nesreći s materijalnom štetom'', objavljeno je u presudi, prenosi Danica.hr. Policajac je i dao svoju obranu na sudu, što je na kraju sud i uvažio.

Naime, on je tako ispričao da je popio s prijateljem u kafiću, a u jednom trenutku pridružila im se i supruga koja je isprva pila sok. Nakon toga, kazao je pred sucem, ''s obzirom da je puno pića bilo na stolu, vidio je da je popila nešto od tog alkoholnog pića, ali samo u namjeri da to oni ne popiju i da što prije idu kući''.

Iako je već ranije osuđivan za prometne prekršaje, policajcu je stiglo 150 eura kazne, što je ispod zakonskog minimuma od 390 eura. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO U zgradu DORH-a na Remetinečkoj privedene osobe uhićene u Maksimirskoj

Komentara 8

PO
Poletarac101
22:48 14.12.2023.

😂Stvarno je finu priču složio...Ali nije on kriv.

AC
acer7
22:14 14.12.2023.

što je on kriv ako je ona vozila?

TR
tratincica68
09:02 15.12.2023.

Jel puhala odmah ili ce za 7 dana puhat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije