francuski mediji

Iscurila strogo čuvana tajna o Putinu: Agenti ga prate u stopu i skupljaju njegov urin i izmet?

Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
10.06.2022.
u 11:43

Agent Putinov izmet mora staviti u posebne vrećice kako ne bi ostavio traga te potom sve mora vratiti u Rusiju u posebnom kovčegu

Putinovi tjelohranitelji skupljaju fekalije i urin ruskog predsjednika nakon svake nužde koju obavlja tijekom službenih putovanja u inozemstvu, spremaju sve to u posebne vrećice i kovčege te nose natrag u Moskvu, sve kako iza Vladimira Putina u inozemstvu ne bi ostao trag pomoću kojega bi neprijateljske obavještajne službe stranih zemalja mogle analizirati njegovo zdravstveno stanje.

Tvrdi to u novom broju francuski magazin Paris Match u tekstu pod naslovom “Poutine malade: rumeur ou tumeur?” (Bolesni Putin: glasine ili tumor?).

Za skupljanje Putinovih - da prostite - govana zaduženi su pripadnici Federalne tjelohraniteljske službe (FSO), koja brine o svim aspektima sigurnosti ruskog predsjednika, piše Paris Match i dodaje da su novinari magazina prvi put čuli o takvoj “žetvi” Putinovih fekalija nakon njegova posjeta Saudijskoj Arabiji u listopadu 2019. godine.

Tada su im “neizravni izvori s Bliskog istoka” ispričali da se o takvoj “osjetljivoj misiji” brinuo FSO, a kasnije su doznali da se ta praksa dogodila i prilikom posjete predsjednika Putina Francuskoj u svibnju 2017., dodaje Paris Match. 

Tjelohranitelj zadužen za obavljanje te “osjetljive misije” sprema prikupljeni materijal u posebne vrećice, koje stavlja u posebnu prtljagu i nosi natrag u Moskvu, gdje mirno, s olakšanjem, sve to pušta u kanalizaciju.

Misiju u stranoj zemlji mora obaviti na način da ne ostavi nikakve tragove. Posao se obavlja u strogoj tajnosti pa ni ruski diplomati u zemlji koju posjećuje ili ne znaju ili su, ako znaju, pod velikim pritiskom da to nikome ne spominju. 

Video: Ruski špijun: 'Putin gubi vid. Ima još tri godine života'; Britanski špijun: 'Prati ga tim liječnika'

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar Viktor999
Viktor999
10:44 10.06.2022.

Ruski KBG-ovci mogu dobro zaraditi u budućnosti ako budu čuvali te relikvije; zamislite samo kada jednoga dana car krepa, koliku su cijenu obožavatelji spremni platiti da bi doma imali relikviju svoga ljubljenoga cara ;proruski trolovi sa naših portala mogu (možda)a) očekivati popust za minuli rad na prljavoj propagandi koju svakodnevno prosipaju po svim portalima😄😄😄

GL
glištun
11:36 10.06.2022.

Moćni car u strahu da ga izda vlastiti crap.

Avatar tarana
tarana
10:03 10.06.2022.

Paranoik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije