vrući ured

Ispovijed Kennedyjeve tajnice: Nudio me je i svom asistentu

\'A photo dated 1950\'s shows John F. Kennedy with his wife Jacqueline Bouvier Kennedy.\'
AFP/PIXSELL
07.02.2012.
u 20:08

Knjiga koja u srijedu izlazi u prodaju pretvorila se u erotski roman koji na 208 stranica do u najsitnije detalje opisuje seksualne avanture JFK-a

Da John F. Kennedy nije bio puritanac i vjeran svojoj supruzi, to se i do sada znalo, ali pravi razmjeri seksualnih eskapada legendarnog američkog predsjednika doznat će se sutra kada napokon u prodaju bude puštena knjiga “Once Upon a Secret” autorice Mimi Alford. Prema isječcima iz knjige koje smo dobili na uvid, JFK ne samo da je “šarao” u braku već je svoje djevojke “namještao” svojim suradnicima, davao im je poppers, a nije se libio ni organizirati abortus iako je on u tome trenutku bio zabranjen na području cijele Amerike. Alfordova zasigurno dobro poznaje situaciju iz prve ruke jer je i sama, kao interna službenica Bijele kuće, nekoliko godina ljubakala s predsjednikom.

Susreti u Bijeloj kući

– Mimi je krasna, povučena i osjećajna osoba, kakvu se rijetko sreće, i materijal koji će nam napisati zasigurno će biti ljupka priča. Ona neće prosipati nezgodne detalje kako bi ih cijela nacija vidjela – izjavila je u trenutku potpisivanja ugovora za tiskanje knjige Sussan Mercandett, urednica budućeg bestsellera.

Bilo je to prije tri godine, a danas se samo zna da Alfordičina knjiga po detaljima opisa prije nalikuje erotskom romanu nego romantičnoj priči. Od cijele knjige čak se 208 stranica odnosi na opise seksualnih odnosa u Bijeloj kući i po zabavama diljem Washingtona, a “vrući susreti” počeli su samo sat vremena nakon što je Mimi pristigla u Bijelu kuću kao internistica. JFK joj se odmah ponudio da je provede kroz zdanje. Obilazak je završio u spavaćoj sobi gospođe Kennedy, koja se u to vrijeme nalazila izvan Washingtona.

“Polako mi je otkopčao dugmad na košulji i počeo dirati grudi... potom je posegnuo među moje noge i svukao mi gaćice...”, tvrdi u knjizi šezdesetdevetogodišnja Mimi koja je, prije nego što je počela pisati, tražila blagoslov svog svećenika. Prema knjizi za koju je već sada jasno da će biti rasprodana u rekordnom roku, seksualne avanture postajale su s vremenom sve žešće.

“Jednom prilikom predložio mi je da oralno zadovoljim njegova pomoćnika Davida Powersa. Mislim da nije očekivao da ću to učiniti, ali jednostavno sam Davida zadovoljila, odmah, pred njim. JFK je samo gledao bez riječi, a danas se postidim kada se toga sjetim”, stoji u knjizi.

Droga kod Binga Crosbyja

Koliko god zgodna Jackie bila, po izgledu očito nije mogla parirati devetnaestogodišnjoj plavuši, pa ju je JFK sve češće vodio i na zabave kojima je bio u gradu. Neke od njih bile su protokolarne, ali nekih se ne bi postidjeli ni stari Rimljani. Upravo na jednom takvom “tulumu” koji se održavao u kući Binga Crosbyja, Mimi je prvi puta probala i poppers.

“Sjedila sam do Johna kada su gostima ponuđene neke žute kapsule u kojima je najvjerojatnije bio amil-nitrat. JFK je uzeo jednu i ponudio mi da udahnem malo isparavanja, rekao mi je da je riječ o drogi koja ubrzava rad srca, ali i pojačava seksualnu uzbuđenost. Odbila sam, ali John se na to nije obazirao. Otvorio je kapsulu i gurnuo mi je pod nos”, kaže Mimi.

Inače, za ovu se “internisticu” Bijele kuće, koja je godinama pratila Kennedyja i u trenucima najvećih iskušenja godinama službeno ništa nije znalo. Kao da je bila izbrisana iz podataka o posjetiteljima rezidencije američkog predsjednika, a prvi je njezino postojanje 2003. u jednom intervjuu potvrdio povjesničar Robert Dallek, specijaliziran za povijest Bijele kuće u Kennedyjevo vrijeme.

– Da, bila je tamo Mimi. Baš kao što su bile i Pam, Priscilla, Kim, Mary, Diana i Jill – ustvrdio je Dallek u intervjuu američkom časopisu Time.

Ipak, koliko god dobro poznavao Kennedyjevu eru, neke stvari tek će se doznati iz Alfordičine knjige.

Ključne riječi

Komentara 22

SI
sinaj
20:22 07.02.2012.

Red žutila, red žutila pa opet tako.

OB
-obrisani-
20:28 07.02.2012.

red zutila....pokusavas razvodniti hahaaaaa vidi se da si nosonja

OB
-obrisani-
20:15 07.02.2012.

Zapad.....vam je isprao glavu svima ako vijerujete u demokraciju.......samo novac i vlast je do lopva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije