afera indeks u osijeku

Ivanu Vukadinoviću 14 mjeseci zatvora za kupnju ispita

Ivan Vukadinović (1)
14.04.2015.
u 14:56

Za profesore Miljenka Crnjca i Luku Crnkovića, posrednika Božu Omazića, inače uglednog osječkog poduzetnika, te troje studenata zakazano je novo pripremno ročište, peto zaredom

Na 14 mjeseci zatvora osuđen je posrednik Ivan Vukadinović u aferi kupovanja ispita na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Od 38 optuženih, nagodilo ih se čak 32. Za profesore Miljenka Crnjca i Luku Crnkovića, posrednika Božu Omazića, inače uglednog osječkog poduzetnika, te troje studenata zakazano je novo pripremno ročište, peto zaredom.

>> Srećko Jelušić traži izuzeće vijeća jer želi da mu se sudi u Osijeku

Komentara 4

OB
Objektivno...
16:25 14.04.2015.

Pet pripremnih ročišta!? hebate... Gdje je Guiness da Osijek osim po najvećem uskršnjem gnijezdu uđe u Knjigu rekorda i po najvećem broju pripremnih ročišta. Priprema, pozor...sad! Nije mi jasno po čemu je Božo ugledan poduzetnik? Po broju zatvorenih samoposluga? Sutra će netko reći za tog suca koji zakaže peto pripremno ročište da je ugledan sudac... Čudni li su naši kriteriji ko je ugledan a ko neugledan

FU
furest
07:50 15.04.2015.

kod nas neki visoki politicari su plagirali i diplomu srednje skole , jadna nam majka

ZA
zambezi
16:05 14.04.2015.

A ona Gudelj sto kupila diplomu prosla sa žutim kartonom. ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije