zabrinuta za zeta

Ivina punica Karmela Šarić: Bože sačuvaj što svašta Šeks govori!

\'10.12.2010.,Zagreb -   Mirjana i Bruna Sanader izlaze iz  obiteljske kuce u Kozarcevoj ulici. Odsetale su u nepoznatom smjeru.  Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL\'
Željko Lukunić/PIXSELL
11.12.2010.
u 20:42

Dodaje da su vjerojatno, kad su obavljali pretres, sve razbacali po vrijednoj biblioteci koju je njezin zet Ivo godinama skuplja

Gospođa Karmela Šarić, punica bivšeg premijera Sanadera, od nas je čula da joj je zetu u Salzburgu jučer određen 14-dnevni ekstradicijski pritvor.

– To prvi put od vas čujem. Ne znam za to. Novine iz principa ne kupujemo, a na vijestima u podne o tome ništa nije bilo, kazala nam je ljubazno gospođa Karmela.

Umorni su, veli, i ona i suprug od brojnih poziva i ispitivanja.

– Valjda tako mora biti. To je vjerojatno po protokolu. Ja nisam pravnik. Vijesti su samo o njemu. O tome hoće li ga privesti 30 ili 40 dana ili će ga pustiti da dođe u Hrvatsku. Slušala sam što Šeks svašta govori. Bože sačuvaj, dodaje Karmela Šarić.

I ona i suprug zabrinuti su zbog svega ovoga. Ponajprije zbog kćeri Mirjane.

– Kćerku ne mogu zvati. Znam da joj nije lako. Zato je i nisam čula. A one slike što su objavljene kad je izišla u šetnju, kao da se smije, ma ono je kiseli osmijeh. Poznajem ja nju. Ljutita je, tvrdi Mirjanina majka.

Dodaje da su vjerojatno, kad su obavljali pretres, sve razbacali po vrijednoj biblioteci koju je njezin zet Ivo godinama skupljao. (mpk)

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
10:00 12.12.2010.

Ivek Sanader, sine hrvatski i idol domoljubnio hendikepiranih mi smo sa tobom, mi te podržavamo i neka te Bog čuva. Kako si samo svoje nasamaril a nas nasmijaval. Nečemo dati i idemo unutra do 2007 ha, ha, ha, ha Pa to su največe šale u istoriji Slovenaca i Slovenije. Mi se smijemo čim neko hrvatine spomene a ti si bio režiser, producent i izvođač tog Muppet Showa koji je tako ponizio, unazadio i pokrao taj balkanski vanka EU savezni zavičaj..Budi zdrav i veseo i pozivaj se na zastavu, domoljublje i kako nečeš ništa dati od onog što si maunul. Domoljubno hendikepirani če plakati kada te ugledaju na granici na Bregani..Živio i Bok.. SLOVENCI I OSTALI GRAĐANI REPUBLIKE SLOVENIJE

MA
malicki
23:08 11.12.2010.

http://www.youtube.com/watch?v=aTk9SkDbVB4&feature=related

BL
blekso
06:35 12.12.2010.

drug Ivo nije sam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije