inovativno rješenje

Izgradite vrijedno nasljeđe za svoju obitelj: Ova opeka osigurava bržu izgradnju doma iz snova i velike uštede

Wienerberger
Foto: Wienerberger
1/4
30.09.2024.
u 16:46

Kupnja nekretnine smatra se jednom od najsigurnijih investicija. Iako uvijek postoje rizici kod ulaganja, oni se mogu značajno smanjiti ako se gradi s vrhunskim materijalima koji osiguravaju dugotrajnu vrijednost. Porotherm IZO Profi opeka jedan je od takvih materijala, donoseći inovativno rješenje koje mijenja način gradnje i života u suvremenim domovima. S naglaskom na brzinu, čistoću gradilišta i energetsku učinkovitost, Porotherm IZO Profi opeka osigurava kvalitetu gradnje u modernim stambenim objektima.

Brža gradnja, manje stresa

Dajte si priliku za vlastitu kuću iz snova - tri puta brže! Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i preciznoj izradi, ova opeka omogućava jednostavniju i bržu izgradnju zidova uz smanjenu potrebu za dodatnim obradama, što značajno skraćuje vrijeme završetka radova. Porotherm IZO Profi opeka dolazi unaprijed punjena izolacijom od kamene vune, čime se eliminira potreba za dodatnim slojevima izolacije i smanjuje količina građevinskog otpada. Opeka se povezuje s pomoću Porotherm Dryfix.extra ljepila, što osigurava brzinu gradnje, besprijekorno ravne površine te uredno i čisto gradilište.

Foto: Wienerberger

Energetska učinkovitost i udobnost doma

Udobnost doma posebno je važna tijekom hladnijih jesenskih i kišnih dana, kada tražimo toplo i ugodno utočište od vanjskih vremenskih uvjeta. Zidovi od Porotherm IZO Profi opeke jedinstveni su jer pružaju visoku toplinsku izolaciju i izvrsna svojstva akumulacije topline. Oni zadržavaju toplinu i vraćaju je u prostor kada vanjska temperatura padne. Zbog toga prostorna klima ostaje stabilna tijekom cijele godine – zimi se zidovi sporo hlade, a ljeti sporo zagrijavaju.

Foto: Wienerberger

Dugoročna vrijednost uz minimalno održavanje

Porotherm IZO Profi opeka nije samo rješenje za brzu i čistu gradnju, već i dugoročno isplativa investicija. Njena izdržljivost i otpornost na vremenske utjecaje osiguravaju minimalne troškove održavanja kroz godine, čime dodatno povećava vrijednost svakog doma izgrađenog ovim materijalom. Ovim ulaganjem vlasnici biraju trajnost i kvalitetu koja će zadovoljiti potrebe i sljedećih generacija.

Foto: Wienerberger

Za sve koji žele izgraditi moderan, energetski učinkovit i dugotrajan dom, Porotherm IZO Profi opeka je optimalan izbor. Ova linija proizvoda prilagođena je potrebama današnjeg tržišta, gdje brzina, kvaliteta i održivost igraju ključne uloge. Pružite si udobnost i sigurnost na dugi niz godina.

Sve o Porotherm IZO Profi opeci saznajte na Wienerberger web stranici.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije