skandal

Izrael je prisluškivao telefonske razgovore SAD-a i bliskoistočnih čelnika

John Kerry
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
03.08.2014.
u 13:43

Izrael je iskoristio tako dobivene informacije, objavljuje tjednik, a i Izrael i američka diplomacija odbili su komentirati ove navode.

Izraelske tajne službe prisluškivale su američkog šefa diplomacije Johna Kerrya tijekom telefonskih razgovora s brojnim bliskoistočnim čelnicima. 

Te je informacije objavio njemački tjednik Der Spiegel pozivajući se na više izvora, navodeći da se Kerry služio običnim satelitskim telefonskim linijama koje se mogu lako prisluškivati. Najmanje je još jedna zemlja prisluškivala te razgovore, objavio je tjednik, piše JPost.

Izrael je iskoristio tako dobivene informacije, objavljuje tjednik,  a i Izrael i američka diplomacija odbili su komentirati ove navode.

>>Benjamin Netanyahu - Ne boji se Obame ni europskih lidera

>>Izraelski radikalni desničari pjevali: Sutra nema škole, više u Gazi nema djece

Komentara 15

DI
dokazano.istinito
16:38 03.08.2014.

istina je to ali ! Amerika je prisluskivala sve bliskoistocne Drzave, i najvise TUrsku i Egipat Saudiju, kada su prisluskivali Netanjahua i politiku izraelsuculi su sve dokaze o Genocidu i namjerama, no to ne daju na publiku,jer i amerika bi bi bila time ugrozena, psovali su se o tome da ne treba tako brzo sprovesti "ciscenje" palestinaca sa Gaze, i pretili jedan drugome, diskutirali su u tom tonu i sa drzavama europe koje su morale da podrze "samoodbranu izraela braneci se ubijajuci i razarajuci sve najhumanitarnije sto postoji"

UM
umpahpah
14:50 03.08.2014.

Osim sto im jos potapa brodove (kao slucajno haha) i buldozerom ubija americke novinare na zapadnoj obali.

SE
selbivoje
16:53 03.08.2014.

cionisti sire nemir,siromastvo, mnoge ljude su naveli na zlo, kamatama u bankama, ratovima, pornografijom, homosexualnosci itd , oni cionisti drze vlade i medije u mnogim zemljama, sire nemoralstvo , a ubijaju i djecu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije