potpora

J. Kosor: Brammertz nam ne bi slao poruke preko medija

kosor, borisov (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
27.04.2011.
u 19:41

Nema potrebe za uvođenjem monitoringa nad Hrvatskom i, kad se u EU bude o tome raspravljalo, ja ću im to i reći – rekao je bugarski premijer Bojko Borisov

Nema potrebe za uvođenjem monitoringa nad Hrvatskom i, kad se u EU bude o tome raspravljalo, ja ću im to i reći. Usto, u EU ima zemalja koje manje zaslužuju biti članice od vas – rekao je bugarski premijer Bojko Borisov nakon razgovora s Jadrankom Kosor u Banskim dvorima.

Borisov je podržao kraj pregovora u lipnju i poručio da će Bugarska biti prva zemlja koja će ratificirati hrvatski pristupni ugovor.

– Mi razumijemo građane, pogotovo hrvatske branitelje, ali Hrvatska je pravna država u kojoj se presude moraju poštovati – kazala je premijerka Kosor opovrgnuvši napise da Bruxelles zamjera hrvatskoj Vladi reakcije na presude hrvatskim generalima.

– Ni u jednom našem razgovoru nije ni na koji način implicirano ovo o čemu govorite – istaknula je premijerka te iznijela uvjerenje da neće biti zapreka za zatvaranje poglavlja 23.

Jadranka Kosor još je kazala da glavni haaški tužitelj Serge Brammertz ne spada u one koji bi nam poruke slali putem medija najavivši njegov skori dolazak u Zagreb.

Komentara 37

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
20:31 28.04.2011.

da ne bude zabune, mislila sam da ne želimo brammertza u hrvatskoj! a ovom Bojku Borisovom velika HVALA na pruženoj potpori!

OB
-obrisani-
09:25 28.04.2011.

kaže ova lažljivica....da prihvača Hašku Presudu.....ajooooj bože moj .....pa rije 10 minuta je bljuvala i rigala....vatru....pa kaj je njoj.....kakva je to bolest ???

DU
Deleted user
20:54 27.04.2011.

Referendum. 80% će reći NE toj gadnoj tvorevini. Hrvati se pitaju a ne ti, radijska spikerice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije