8. travnja

Jadranka Kosor i Barack Obama susrest će se u Pragu

obama
PIXSELL/AFP
01.04.2010.
u 21:40

Umjesto prvotnog plana da Kosor otputuje u Washigton, sastat će se u prigodi potpisivanja novog američko-ruskog sporazuma o smanjenju nuklearnog naoružanja na koji će svoj potpis staviti Barack Obama i Dmitrij Medvedev.

Premijerka Jadranka Kosor 8. travnja u Pragu sastat će se s američkim predsjednikom Barackom Obamom, neslužbeno se doznaje iz Vlade.

Još potkraj prošle godine neslužbeno se najavljivao taj sastanak, o čemu je Večernji list tada pisao, ali umjesto prvotnog plana da Kosor otputuje u Washigton, sastat će se u prigodi potpisivanja novog američko-ruskog sporazuma o smanjenju nuklearnog naoružanja na koji će svoj potpis staviti Barack Obama i Dmitrij Medvedev.

Obama će se tom prigodom sastati i s čelnicima Slovenije, Bugarske, Estonije, Latvije, Litve, Poljske, Slovačke, Mađarske i Rumunjske.

Komentara 18

OB
-obrisani-
06:44 02.04.2010.

igor2009a, ne zaboravi da je Jaca jezikom stigla tamo gdje je sada...Povremeno i kakvim ručnim radom....

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
22:22 01.04.2010.

s čelnicima Slovenije, Bugarske, Estonije, Latvije, Litve, Poljske, Slovačke, Mađarske i Rumunjske. Sigurno će uspjeti neš dobro isposlovat kad će ih još 9 bit... zajedno će popit kavicu malo pričat o svemu a zapravo o ničemu i to je too - Po meni bezvezno trošenje novca poreznih obveznika a jedno jedno milijun - dva će nas ta kavica koštat...

PG
praseca gripa
22:33 01.04.2010.

Bas me zanima hoce li je i Obama zagrlit kao Pahor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije