POTPISI HDZ-A

Jandroković novi predsjednik Sabora? Pernar: On me ne prekida

Gordan Jandroković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
28.04.2017.
u 12:07

Za imenovanje Jandrokovića za predsjednika Sabora potpisi malo sporije dolaze...

Vrlo je živo u Klubu zastupnika HDZ-a, gdje se prikupljaju potpisi zastupnika na dva papira. Na jednom se papiru skupljaju potpisi za smjenu čelnika Mosta i predsjednika Sabora Bože Petrova, a na drugom se skupljaju potpisi za imenovanje Gordana Jandrokovića, aktualnog potpredsjednika Sabora.

Kako doznajemo, problema sa skupljanjem potpisa za smjenu Petrova nema jer i dio oporbe vjeruje da nema smisla da Petrov bude predsjednik Sabora ako većina nije složna. Međutim, za imenovanje Jandrokovića za predsjednika Sabora potpisi malo sporije dolaze.

Oba papira, kako doznajemo, potpisalo je osam zastupnika manjina, među kojima su HDSSB-ov Josip Salapić, Darinko Dumbović iz Reformista, Branko Hrg, koji je bivši HSS-ovac, te Kazimir Varda koji je u Sabor ušao na listi HSU-a te izašao iz stranke.

Situaciju je komentirao i zastupnik Živog zida Ivan Pernar.

– Našao sam se u neugodnoj situaciji jer smatram da Jandroković dobro vodi sjednice, da je fleksibilan i ne prekida me u raspravama, ali svjestan sam da ljudi na to ne bi gledali kao na potez napravljen na osnovi ljudskih odnosa nego bi na to gledali kao na političku priču – objasnio je Pernar. 

 

Komentara 13

DU
Deleted user
12:46 28.04.2017.

njonjo je čovjek za sva vremena jedino me zanima čime to plača .

RZ
Rocky.Zg
12:28 28.04.2017.

Sad ce u koaliciju sa Pupovcem. Njemu daj za srbe što god hoće, i on te neće spriječavati u pljački hrvatskog naroda. Briga njega za to. Zato je on bolji partner nego Most.

AL
AlienattacK
14:43 28.04.2017.

Tko god dođe na vlast uvijek je Pupovac na jaslima i jezičac na vagi.. Ne bi me začudilo da se opet vrate Ustaše, da bi "ugledni profesor" našao svoje mjesto pod skutama režima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije