INOVACIJA U PREHRANI
Janjetina bez kolesterola koja nema intenzivan miris: 'Light janjetina' uzgaja se kod Karlovca, ključna je posebna prehrana
Na ražnju ili u obliku kobasice – tim stručnjaka s s Veterinarskog i Agronomskog fakulteta razvija inovativnu budućnost prehrane
Još nema komentara
Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.