Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Je li Brett Challenger Base Dawgz sljedeća 100x meme kriptovaluta? Doseže 2 milijuna dolara u pretprodaji

Base Dawgz
27.06.2024.
u 10:03

Base Dawgz ($DAWGZ), koji je prikupio 1,9 milijuna dolara u pretprodaji i brzo se približava milijunskom pragu u svojoj ponudi početnih kriptovaluta(ICO), predviđa postizanje još jednog značajnog cilja.

Sada je idealno vrijeme za iskoristiti sljedeći porast cijene, koji je udaljen samo tri dana. Najnovija i najveća kriptovaluta koja dolazi na Base, $DAWGZ, može nadmašiti $BRETT, koji je nedavno izgubio na snazi.

Njegovi izvanredni uspjesi u prikupljanju sredstava privukli su interes iz kriptovalutnog svijeta od samog početka.

Pretprodaja meme coina vidjela je značajan rast, dosegnuvši 1 milijun dolara u manje od tjedan dana nakon što je otvorena s 200.000 dolara prvog dana. Trenutna vrijednost coina je 0,00527 dolara, što pokazuje dosljedan rast vrijednosti.

Posjetite Base Dawgz


Staking ubrzo počinje: Posljednja prilika za dobivanje bonusa

Nadolazeće pokretanje stakinga u Base Dawgz jedna je od njegovih najzanimljivijih inovacija.

Ako investitori koji su sudjelovali u pretprodaji prije lansiranja stakinga polože svoje tokene nakon lansiranja, imat će pravo na retroaktivni bonus. Rani usvojitelji dobit će nagradu iz ovog ekskluzivnog ponuđenog programa.

Također, Base Dawgz djeluje na drugim blockchain mrežama kao što su Avalanche, Ethereum, Solana, Binance Smart Chain i Base. Budući da je nova meme kriptovaluta sposobana za multi-chain interoperabilnost, korisnici mogu bez dodatnih naknada prelaziti između mreža, što proširuje potencijalne primjene tokena.

Križna interoperabilnost $DAWGZ-a stavlja ga u jaku poziciju za vladanje industriji meme coina. Neki ga već prozivaju kao sljedeću veliku 100x meme kriptovalutu na Base chain-u.

Zapravo, Base Dawgz je spomenut u nedavnoj epizodi poznatog YouTubera Jacob Crypto Bury. On vjeruje da bi nova meme kriptovaluta mogla biti sljedeće visoko rizično, visokorezultatno ulaganje.

Meme kriptovalute s temom pasa, poput Dawgz, popularne su i uključuju Dogecoin ($DOGE), Shiba Inu ($SHIB), Dogwifhat ($WIF) i Floki ($FLOKI).

U ožujku 2024., cijena Brett (BRETT) tokena, još jedne poznate meme kriptovalute na Base chain-u, iznosila je 0,019 dolara. S druge strane, BRETT trenutno trguje za oko 0,143 dolara.

Također, BRETT je najveća meme kriptovaluta na Base lancu i nedavno je doživio ogromne rastove.

Činjenica da bi ulaganje od 1.000 dolara u BRETT u ožujku 2024. danas donijelo 7.360 dolara - otprilike 7,36 puta više od početnog iznosa - služi kao primjer mogućeg povrata ulaganja.

Investitori promatraju eksplozivni rast Base Dawgz-a, što ovaj token čini privlačnim za svakoga tko se nada profitiranju od sljedeće velike stvari na tržištu kriptovaluta.


Živahna i predana Dawgz zajednica povećat će valorizaciju promoviranjem $DAWGZ-a na društvenim medijima poput X-a i Telegrama

Fanovi mogu zarađivati bodove putem revolucionarnog protokola dijeljenja za zaradu projekta.

Kreatori mogu zamijeniti svoje bodove za $DAWGZ tokene kad završi pretprodaja!

Kombinacija brzorastućeg ukupnog prikupljenog iznosa pretprodaje, nadolazećih poticaja za staking i snažne podrške zajednice uspostavlja Base Dawgz kao istaknutog sudionika u areni meme kriptovaluta.

Ovo je vaša posljednja prilika da nabavite $DAWGZ tokene po trenutnoj cijeni prije sljedećeg povećanja, jer sat pretprodaje ističe. Ne propustite priliku biti dio nadolazeće viralne priče o uspjehu meme kriptovaluta!

Postanite dio $DAWGZ zajednice na Telegramu i X-u kako biste ostali informirani o novostima. Posjetite web stranicu Base Dawgz-a i povežite svoj novčanik kako biste dobili dodatne detalje i pridružili se pretprodaji.

Posjetite Base Dawgz

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije