Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretrpjeli snažno nevrijeme

Jedna osoba pala s krova i teško se ozlijedila, Općina Bošnjaci izdala upozorenje građanima

Stanovnici Bošnjaka saniraju štetu nastalu tijekom nedavnog nevremena
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
04.07.2024.
u 16:37

Bošnjake i susjednu Županju u ponedjeljak navečer zahvatilo je jako nevrijeme praćeno tučom veličine teniske loptice. Stradali su brojni stambeni i gospodarski objekti kao i poljoprivredne kulture, na kojima je u tijeku procjena štete

U Bošnjacima traje obnova nakon što je u tuča u ponedjeljak nanijela veliku štetu na stambenim i gospodarskim objektima te poljoprivrednim kulturama, a tijekom radova jedna osoba teže je ozlijeđena pri padu s krova. Iz Općine Bošnjaci poručili da su svjesni razmjera štete, ali su i pozvali stanovnike da se ne penju na krovove dok je mokro zbog opasnosti od padova. Vrijeme bi trebalo biti dobro narednih 10-ak dana i stići će se sve sanirati, poručili su.

Brojni dobročinitelji donirali su stradalim Bošnjačanima crijep, a najtraženiji su krovopokrivači. U selo je pristiglo i devet krovopokrivača iz Domaljevca u susjednoj BiH, koji su sudjelovali u pokrivanju nekoliko stradalih kuća. U one kuće u koje se uvukla vlaga nakon nevremena, u funkciju su stavljeni isušivači, kojih je nabavljeno dvadesetak.

Bošnjake i susjednu Županju u ponedjeljak navečer zahvatilo je jako nevrijeme praćeno tučom veličine teniske loptice. Stradali su brojni stambeni i gospodarski objekti kao i poljoprivredne kulture, na kojima je u tijeku procjena štete. Zamjenik vukovarsko-srijemskog župana koji obnaša dužnost župana Franjo Orešković proglasio je stanje prirodne nepogode ua Općinu Bošnjaci i Grad Županju.

GALERIJA Pogledajte razorne posljedice nevremena u Bošnjacima

Stanovnici Bošnjaka saniraju štetu nastalu tijekom nedavnog nevremena
1/51

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije