POLICIJA MOLI POMOĆ

Jeste li je vidjeli? U Istri nestala 16-godišnjakinja, nema joj traga već 4 dana

nestali.gov.hr
16.10.2024.
u 10:56

Ako imate informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete broj 192, moli policija

Policija već četiri dana traži Sumeju Bašić, 16-godišnjakinju koja je nestala u Ližnjanu, općini nedaleko od Medulina u Istri. Sumeja je prošle subote nestala nakon što se udaljila iz Ližnjana sa sestrom, i otad joj se gubi svaki trag. 

Istarska opisala je Sumeju – ima tamnoplavu kosu i smeđe oči, ovalno lice, slabije je građe te je visoka oko 170 cm. Policija moli građane da jave ako imaju informacija o njezinu nestanku.

"Ako imate informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr ", javlja policija.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Aurel
Aurel
11:45 16.10.2024.

"Sumeja je prošle subote nestala nakon joj se udaljila iz Ližnjana sa sestrom" - nakon joj se udaljila??? pa dobro kakve to novinare imate? nisu u stanju napisati dvije rečenice bez ovakvih smiješnih grešaka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije