Afera HEP

Ježić zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke još 2 mj. u pritvoru

robert jezic
Goran Jakuš/Pixsell
05.01.2011.
u 14:30

U Remetincu ostaje zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, njih 30-ak koje USKOK još treba ispitati

Vlasnik Diokija Robert Ježić ostaje u istražnom zatvoru još najmanje dva mjeseca, odlučeno je danas na istražnom ročištu na zagrebačkome Županijskom sudu.

>>BMW 7 od 550.000 eura Sanaderu je kupio Robert Ježić 

U Remetincu ostaje zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, njih 30-ak koje USKOK još  treba ispitati

Podsjetimo,  Ježić je uhićen 9. prosinca zbog afere u HEP-u u vezi s prodajom struje ispod povlaštene cijene te kredita koji je HEP odobrio Diokiju.

>>Ivo Josipović:Spreman sam vratiti Ježićev novac

Ključne riječi

Komentara 23

UT
utatica
17:55 05.01.2011.

ježić je dečko za sve vlade i sva vremena, nešto ko Starčeviuć iz HFP-a no sigurna sam da USKOK ne će istražviati povezanost Ježićevog krimnala s kmerima

AU
austria
19:49 05.01.2011.

LJIGAVCU NAPLATITI STRUJU I ODUZETI CJELOKUPNU IMOVINU, KAO I SVIM GNJIDAMA KAO SMRANADER, RONČEVIĆ, MRAVAK....

UT
utatica
17:52 05.01.2011.

hoće li USKOK ispitati koliko je milijardi izvukao iz INE dok je predsjednik NO bio Franjo Gregurić koji mu je bio glavni mentor? Ili USKOK ne istražuje afere bivšeg šefa AGITPROPA, udbaša i njihovih sinova pout Todorića i Štroka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije