NIJE IMAO DOKUMENTE

Još se ne zna identitet muškarca koji se bori za život nakon požara na A1: 'Čekamo da se javi netko od obitelji'

Strava na A1: Automobilom se zabio u benzinsku, jedna osoba poginula
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/12
04.09.2024.
u 13:54

Identitet ozlijeđenog muškarca nije poznat, zna se samo da je Hrvat

Jedna osoba poginula je u požaru na  autocesti A1, na odmorištu Mosor Jug, u utorak oko 18 sati na benzinskoj postaji nakon što je vozilo udarilo u agregat za istakanje goriva. Najteže ozlijeđena osoba u požaru i dalje je životno ugrožena, a preostalih dvoje ozlijeđenih izvan su životne opasnosti. 

Jučer, 3. rujna 2024.godine oko 17:43 sati u požaru su potpuno izgorjela tri osobna vozila, dok su tri vozila oštećena. Prema informacijama koje smo dobili iz bolnice, tri osobe su ozlijeđene, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozlijede opasne po život, jedna osoba je teško ozlijeđena i još jedna osoba je lakše ozlijeđena, objavila je policija. 

Kako doznaje Jutarnji list, jedan muškarac u teškom je stanju i još se bori za život, no njegov identitet nije poznat. Zna se samo da je Hrvat. – Čekamo da se javi netko od obitelji, jer kod pacijenta nakon nesreće nisu nađeni nikakvi dokumenti – kazali su iz bolnice. 

Drugi muškarac također je teško ozlijeđen, a riječ je o Osječaninu (43). On je na kirurgiji. U bolnici je i žena koja je prošla s lakšim ozljedama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije