JEDNA OSOBA POGINULA

Liječnici o ozlijeđenima u požaru na benzinskoj: 'Mlađi muškarac teško opečen, borimo mu se za život'

Strava na A1: Automobilom se zabio u benzinsku, jedna osoba poginula
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
04.09.2024.
u 10:48

U požaru koji je izbio u utorak na benzinskoj postaji tri su osobe ozlijeđene, od kojih jedna teško.

U 10:30 liječnici iz KBC-a Split govorili su o stanju ozlijeđenih na odmorištu Mosor Jug kod Omiša. Ondje je naime nepoznati vozač, koji je smrtno stradao, autom švedskih registracija izazvao tešku nesreću, kada se vozilom zabio u agregat za točenje goriva. U požaru koji je izbio tri su osobe ozlijeđene, od kojih jedna teško.

"Popodne smo zaprimili tri osobe. Najteže je stradala muška osoba mlađe životne dobi, koja je na Jedinici intenzivnog liječenja i i dalje se nalazi u životnoj opasnosti", kazao je dr. Josip Krnić, pročelnik Hitnog objedinjenog prijema u splitskom KBC-u. "Druga osoba je također hrvatski državljanin, četrdesetak godina. Zaprimljen je s teškim ozljedama, a u ovome trenutku nalazi se izvan životne opasnosti. Zaprimljen je na Klinici za kirurgiju", nastavio je doktor Krnić. Obojica muškaraca imaju teške opekline, pojasnio je.

Treća ozlijeđena osoba, državljanka Francuske, puštena je na kućnu njegu. "Ona je došla s lakšim tjelesnim ozljedama i nakon kraće obrade puštena je na kućnu njegu. Kod sve tri osobe radi se o opeklinskim ozljedama, a variraju o postotku zahvaćenosti površine. Samo jedna od njih je u životnoj opasnosti. Radimo sve u našoj moći, pri Klinici za anesteziju, da spasimo osobu."

O smrtno stradaloj osobi, vozaču automobila švedskih registracija, nije mogao podijeliti više informacija. "Ta osoba je preminula na licu mjesta, nije dovezena u KBC Split. Za informacije o njemu morat ćete pitati na drugim mjestima, mi ne radimo obdukciju u tim slučajevima", zaključio je doktor Krnić.

VEZANI ČLANCI:

Strava na A1: Automobilom se zabio u benzinsku, jedna osoba poginula
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije