Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međunarodna potraga

Traži se tajnica koja je plaćeni ubojica: Pokušala atentat, u ključnom trenutku zaglavio joj se pištolj

engleska policija
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/2
14.06.2024.
u 09:51

Dva dana nakon neuspješnog naručenog ubojstva, Aimee Betro (44) odletjela je natrag u SAD

Objavljene su prve fotografije Aimee Betro (44), žene za koju je sud zaključio da je bila upletena u neuspjeli atentat u Birminghamu. Vjeruje se da je Betro plaćena ubojica razotkrivena kada joj se pištolj zaglavio tijekom pokušaja atentata. Sud u Velikoj Britaniji naveo je kako je ona poslana da ubije vlasnika butika s odjećom po nalogu njegovih rivala. Aimee Betro ranije je radila kao administratorica bejzbolske momčadi Milwaukee Brewers. Još uvijek je na slobodi te je u tijeku međunarodna potraga. 

Smatra se da je Betro došla u Ujedinjeno Kraljevstvo iz Amerike 22. kolovoza 2019. i odsjela u hotelima diljem Manchestera, Derbyja, Londona, Brightona i Birminghama. Ona je navodno obukla hidžab te pokušala ustrijeliti muškarca 7. rujna 2019. godine. Nakon što joj se pištolj zaglavio, pobjegla je. Kasnije se vratila taksijem te ispalila tri hica na posjed, piše Mirror.

Dva dana nakon neuspješnog naručenog ubojstva, odletjela je natrag u SAD. Policija je rekla da se za njome još uvijek traga, a nije optužena ni za jedan drugi pokušaj ubojstva. Muškarac koji je naručio ubojstvo i njegov sin proglašeni su krivima zbog zavjere za ubojstvo. 

 

GALERIJA Izgleda impresivno: Drava je u Osijeku toliko velika da građani bicikliraju po vodi
engleska policija
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije