20.10.2015. u 19:13

Vikend su tako obilježile “ironične” poruke na predsjedničinu profilu na Facebooku, ali i “šaljivi” predizborni spotovi s Ivom Josipovićem.

Stjepan Mesić, bivši predsjednik RH, sigurno sa zadovoljstvom prati aktivnosti nasljednika na Pantovčaku. Predsjednik koji nije želio biti fikus pa je vicevima zabavljao narod vjerojatno toplo pozdravlja napore Ive Josipovića i aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović da nas nasmiju. Vikend su tako obilježile “ironične” poruke na predsjedničinu profilu na Facebooku, ali i “šaljivi” predizborni spotovi s Ivom Josipovićem. Pa ipak nitko još nije došao na razinu duhovitosti Stjepana Mesića koji se upravo vratio iz Indije gdje se založio – za obnovu Pokreta nesvrstanih.     

Kerum se hvalio nekim davnim uspjesima

Željko Kerum, predsjednik Hrvatske građanske stranke, predizbornu kampanju započeo je objavom oglasa naslovljenog “Istina je spora, ali dolazi na vidjelo”. U njemu objavljuje doista sporovoznu istinu da je prije nekoliko godina postavio križ na Marjanu i kip dr. Franje Tuđmana, ali i otkriva da je nakon slučajnog susreta u liftu zaposlio “gluhonjemog” mladića. A na vidjelo je došlo i da mu oglas vrvi pravopisnim pogreškama pa bi uskoro mogao zaposliti i lektora.     

Čačić se usporedio s klubom koji već godinama gubi

Radimir Čačić, predsjednik Reformista, usporedio je listu na kojoj su Ivo Josipović, Slavko Linić, Jadranka Kosor i on s – Manchester Unitedom. Vrijeme im je znači prošlo kao i klubu koji već par sezona ne može doći do trofeja.     

Grčić greškom preplatio struju za 400 kuna

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade, postao je žrtva pogreške sustava, objavio je Jutarnji list, nakon što je završio na sudu zbog navodno neplaćenog računa za plin u iznosu od 1934 kune. Gradska plinara Zagreb pokušala je Grčića ovršiti zbog neplaćanja plina u državnom stanu u Kukuljevićevoj ulici koji mu je dodijeljen na korištenje, ali joj to nije uspjelo jer je sud utvrdio da je u pitanju pogreška plinare te da je račun ipak bio plaćen. Sam Grčić izjavio je da je po pitanju plaćanja računa uzoran građanin, dodajući da je “nedavno struju preplatio 400 kuna”. I tako još jednom potvrdio da mu matematika nije baš jača strana.     

Komentara 9

Avatar majmunranko
majmunranko
20:17 20.10.2015.

Otprilike kao što i Milanović gazi stopama bana Jelačića. Zaratio je s Mađarima, a uskoro će biti smješten na zatvoreni odjel.

Avatar Bruno
Bruno
21:06 20.10.2015.

Molim ne usporedjujte Pedsjednicu s tom dvojicom , nisu joj do koljena .

MS
mare_split
23:40 20.10.2015.

Piskaralo, ne vrijeđaj Predsjednicu! Ova dvojca izdajnika bi joj mogli biti niti krpe za brisanje poda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije