Posjetio izložbu

Josipović se nakon operacije vratio uobičajenom rasporedu

Predsjednik Ivo Josipović na izložbi u Umjetničkom paviljonu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
16.01.2014.
u 22:34

Josipović je tešku upalu oka dobio prije dvije godine i to zbog ranice na palcu ruke koja se inficirala stafilokokom

Predsjednik Ivo Josipović prisustvovao je večeras otvaranju izložbe Likovna baština obitelji Pejačević u Umjetničkom paviljonu. Josipović se tako nakon operacije kapka vratio uobičajenom rasporedu.

Podsjetimo, Josipović je tešku upalu oka dobio prije dvije godine i to zbog ranice na palcu ruke koja se inficirala stafilokokom. Pretpostavlja se da je oko zarazio tom bakterijom trljajući ga inficiranim palcem. Upala je bila tvrdokorna, trajala je dva mjeseca, a kao njena posljedica ostao mu je otečen i znatno spušten desni kapak. Operacija očnog kapka nije uključivala samo rješavanje masnog tkiva koje se nakupilo kao posljedica upale nego i skraćivanje tetive, koja se produžila i stanjila na milimetar, a koja se spaja s očnim mišićem.

Komentara 13

Avatar tituš
tituš
08:28 17.01.2014.

"Uglednog li društva", Maković, Stazić, Josipović u razgledanju vrhunskog stvaralaštva i umjetnosti hrvatske obitelji Pejačević. Ako sad ne dokaže da dobro vidi ove slike, ne može mu se potvrditi da je progledao. Ideološki slijepci Maković Stazić tumače hrvatsku umjetnost, istoo takvom predsjedniku - nečuveno!

DU
Deleted user
12:47 17.01.2014.

Antipatičan kao i prije operacije.

Avatar deziderij
deziderij
07:30 17.01.2014.

Yusipović se vratio uobičajenom rasporedu - malo sim malo tam. On uglavnom ima fraza na pretek i na koncu svega majstor šuplje spike ništa ne kaže. Ima neke protokolarne nastupe, tu i tamo, i od njega niš-koristi a nada see još jednom mandatu. Posao Bogom dan. Visoka plaća, nikakvih konkretnih obveza i nikakve odgovornosti. Haj, haj uživaj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije