OSTAJE VJERAN TRADICIJI

Joža je sam obilježio 70. godišnjicu mature, svake godine čeka kolege i kolegice

Foto: Podravski.hr
07.06.2024.
u 18:50

Umirovljenik Joža, rođen i odrastao u Koprivnici, i dalje dolazi na dogovoreni sastanak prisjećajući se prošlih vremena iako su njegovi nekadašnji školski kolege izostali godinama za redom.

Generacija učenika gimnazije iz školske godine 1953/54. već četvrtu godinu za redom slavi godišnjicu mature kod paviljona u gradskom parku u Koprivnici prvog vikenda u lipnju, no osim Jože Volfa, ponovno se nitko nije pojavio. Naime, Joža Volf, jedini preostali član te generacije, i dalje dolazi na dogovoreni sastanak prisjećajući se prošlih vremena.

Umirovljenik, rođen i odrastao u Koprivnici, ostaje vjeran tradiciji i uspomenama, iako su njegovi nekadašnji školski kolege izostali godinama za redom.

Volf je za podravski.hr i naveo nekoliko kolega iz generacije za koje smatra kako bi mogli doći na okupljanje, ali nema informacija o njihovom trenutačnom statusu. Pozvao je sve svoje kolege i kolegice da mu se jave kako bi organizacija sljedeće proslave mature 2025. godine bila uspješnija i kako ne bi i 71. godišnjicu proslavio sam..

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Ostanite mladi: Doktor otkriva jednu vježbu koja može usporiti proces starenja

1/10

Komentara 2

Avatar IvanR
IvanR
21:47 07.06.2024.

Tuzno ...

ML
mladen111
07:05 08.06.2024.

Nadam se da će ovo doći do nekoga od živućih kolega i da će mu se za godinu dana bar još jedan pridružiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije