Državljanin Albanije (33)

Jurio autocestom 237 kilometara na sat, ostao bez vozačke i 660 eura

Gospić: Pojačani promet na autocesti A1 u oba smjera
Matija Habljak/PIXSELL
16.09.2024.
u 13:36

Vozač je sankcioniran sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama

Jučer u 09.37 sati na A1, na dionici Benkovac - Posedarje snimljen je i  zaustaviljen 33-godišnji državljanin Albanije kako upravlja automobilom albanskih registarskih oznaka brzinom od 237 km/h, na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h.

Vozač je sankcioniran sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama. Izdan mu je Prekršajni nalog o počinjenom prekršaju uz predviđenu novčanu kaznu od 660 eura te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 1 mjeseca.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

ZU
Zurka
17:44 16.09.2024.

Vozacku mu ne mogu uzeti, pisete bezvezarije, ali kao strancu mu mogu zabraniti voznju u HR i mogu mu oderati dvostruko visu kaznu od naseg ili EU gradjanina sto obicno i rade.

MO
modovisisajteMaraschino
13:45 16.09.2024.

što mu uzimate džeparac? oderite mu poštenu kaznu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije