RADIKALAN POTEZ

Kada će reagirati Ustavni sud i Bulju i sličnima razjasniti njihove ovlasti

04.09.2024.
u 20:00

Napad na Novosti zapravo je napad na medijski i politički pluralizam, čija je namjera oduzeti javni prostor bilo kojoj kritici nacionalističkih simbola. To je pola koraka od totalitarizma.

Komentara 33

SL
slavenZadravec
20:51 04.09.2024.

Provincijski šerifi vide sebe kao poćetak i kraj kulture. Tipa: Ja ću vam reč kakva je kultura dopuštena, a kom se ne sviđa neka se seli grad.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
20:30 04.09.2024.

Čovjek ne dozvoljava da se kositi gradski prostor na način koji to zamišlja koalicijski partner iz sjene Pupovac i to je u redu. Nije niti može zabraniti išta u prostorima koje plati i iznajmi izlagač bilo gdje. U čemu je problem?

Avatar marsijaneri
marsijaneri
20:37 04.09.2024.

Kako to da nitko od onih koji danas galame iz petnih žila nije nigdje niti jedne riječi napisao ili rekao kada je u Puli zabranjem koncert Marka Perkovića Thompsona! Pokuša li nam se implicirati kako su opravdane zabrane onima koji se deklariraju kao "desna opcija" a nedopustive suprotnom političkom spektru? Ako smo protiv zabrana budimo to konzekventno protiv svih zabrana a ne selektivno! Već radi opće društvene i političke higijene u Hrvatskoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije