Kajanje mons. Hranića lijepa je gesta, ali još je snažniji poziv za prijavu zlostavljača

06.04.2023. u 08:36

Prijave zlostavljača pomoći će u velikom čišćenju Crkve, koja ne može na svojim plećima nositi kolektivnu krivnju ovoga golemoga zla nekih svojih službenika

Komentara 6

RE
realisticki
11:50 06.04.2023.

Često neki pokušavaju ubacit nove riječi u naš hrvatski jezik. Ja se nadam da izraz "ljigava osoba" će otat u našem govoru, jer je vrlo upotrebljiva.

KA
karijes
09:42 06.04.2023.

Najglasniji kritičari su uglavnom sami nasilnici, kako kaže narodna 'pas se češka gdje ga svrbi'

ZE
ZedR
09:24 06.04.2023.

Dajte nemojte preuvelicavat. Da ga vatikan nije stisnul ne bi se presvijetli pokajao. Strah za vlastitu guzicu je jedini motiv. Pravo pitanje bilo bi : Vjerujete li ovom covjeku? A odgovor s protupitanjem: Ovoj inačici presvijetlog sad nakon packi izz vatikana ili verziji prije packi( onoj iskrenoj).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije