ISTRAŽILI SMO

Kako institucije rade svoj posao? Ortynski pričao da mafija vodi zemlju, Cvitanu prijetili likvidacijom, Bajić jači od premijerke

11.12.2021.
u 20:51

Ortynski je morao otići jer je diplomatima pričao o mafiji koja vodi zemlju, Jelenića je otjeralo otkriće da je mason, Hrvoj Šipek kompromitirala se negovorenjem istine, za Bajića kažu da je bio važniji od premijerke, a niti nakon pet i pol godina ne zna se tko je prijetio likvidacijom Cvitanu.

Komentara 3

RO
roland
22:18 11.12.2021.

Institucije rade svoj posao do razine određivanja 30-dnevnog istražnog zatvora. Ulaganjem dodatnih napora, institucije će eventualno odrediti još 30 dana istražnog zatvora i tu završava rad institucija. Nema pravomoćnih, nema izvršnih kazni zatvora, a da ne govorimo o oduzimanju imovinske koristi nastale kaznenim djelom. Dio imovinske koristi ode vještacima, ode odvjetnicima i sucima, no tu ne možemo govoriti o zakonitom radu institucija, već o prividu zakonitog postupanja koje se provlači od 8 do 10 godina.

DZ
dzag62
11:45 12.12.2021.

Kad. Mafija piše zakone njeno političko krilo sabor donosi onda se mafija poziva na pravnu državu ali tako je to na cijelom prostoru ex juge ,to je činjenica o kojoj svi politički mediji u svijetu pišu preko dvadeset godina

ST
sttipe
13:55 12.12.2021.

Norveška je sve novčane transakcije stavila javno na internet. Di nema tajnosti, nema ni kriminala. Samo zločinci čuvaju "poslovnu tajnu". Hrvatskoj uz osvjetljenje novčanih tokova triba i lustracija. Jednostavan čin kojim strane službe i agencije mogu vratit u proračun 3/4 ukradene love, i zadržati 1/4, (pdv), napravio bi raj na zemlji od Hrvatske u 3-4 godine..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?