IZBORI U VUKOVARU

Kandidat za vukovarsko-srijemskog župana Damir Dekanić predao kandidacijske liste

HDZ Vukovar
29.04.2021.
u 11:12

Prikupljen je rekordan broj potpisa, čak njih 25.561

Kandidat za župana Damir Dekanić i predsjednik ŽO HDZ-a Vukovarsko – srijemske županije Mario Banožić predali su jutros kandidacijske liste za predstojeće izbore. Prikupljen je rekordan broj potpisa, čak njih 25.561.

– Ovo je uistinu jedna impresivna brojka koja nam prije svega daje snagu da idemo dalje u izbore ali nas i obvezuje da vodimo računa kako ćemo se ponašati kao stranka koja će ponovo biti vodeća u Vukovarsko -srijemskoj županiji prema svim onim projektima koji su otpočeli i koji će tek početi – poručio je Banožić i dodao kako je ova podrška koja se broji u potpisima najbolji pokazatelj koji kaže kako Damir Dekanić i HDZ pobjeđuju na ovim izborima u prvom krugu.

O značenju ovolikog broja prikupljenih potpisa potpore ne dvoji ni sam kandidat za župana Damir Dekanić.

– Ogromna podrška i ogroman broj potpisa koje smo donijeli jamstvo je da HDZ i dalje ostaje vodeća stranka u Vukovarsko -srijemskoj županiji – istaknuo je.

Dodao je i da sa novim ljudima i novom snagom, uz potporu premijera Andreja Plenkovića i Vlade RH, nema bojazni za napredak ovog kraja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije