Analiza Marinka Jurasića

Kandidati za DORH (ne)očekivano kritični i nude čak i posve suprotna rješenja

11.01.2024.
u 20:31

Mladen Dragičević (61) napisao je životopis na tri i program rada na šest stranica, Emilijo Kalabrić (60) na dvije i 14 stranica, Ivan Turudić (61) na pet i sedam stranica i Nikša Wagner (58) na dvije stranice životopis i 15 stranica programa rada.

Komentara 3

DU
Deleted user
07:11 12.01.2024.

Pravosuđe je kod nas obiteljski posao! Školski primjer je slučaj Banožić i onaj vozač hitne kojega su odmah odvezli u lisicama u zatvor dok Banožić i dalje vozi i ima valjanu vozačku dozvolu za razliku od Žalac koja nije imala vozačku kada je preglazila djevojćicu.

GR
Greben
22:26 11.01.2024.

Bilo bi cudno kad bi dvoje ili vise njih nudili ista ili slicna rjesenja! Ovako su sva cetvorica strucna, neovisna o politici...., koji ne podliezu korupciji...., sto je preduvjet za postavljanje hrvatskog pravosudja na zdrave i stabilne noge.

SS
simpatican.simpa
22:13 11.01.2024.

Najbolji će biti kandidat koji će imati petlje hapsiti suce zbog kršenje Zakona koje je donio Sabor. Tek onda ima nade, ovako će to biti začarani krug. Slično je bilo i s izborom predsjednika Vrhovnog suda i pokazalo se da je na Vrhovnom sudu sam kupleraj, kako mentalni, tako i financijski - tko prima više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije